Hogyan kell számolni a fájásokat?
az egyik fájás végétől a köv elejéig akkor látod hány percenknént ismétlődnek.
a hozzsuk kb. 30-40mp szokott lenni.
ötpercesnél ráértek beenni.
Mindig az egyik görcs elejétől a másik kezdetéig eltelt időt számold.
A menzes szerű fájás még nem az. Inkább lábikra görcshöz hasonlitsd.
Hogy mikor kell indulj a kórházba, az attól függ, hogy te milyen messze vagy. Ha közel van a kórház, akkor valóban elég 5 perces fájásoknál indulni.
Nálunk 1 órányira volt a kórház, 10 perces fájásokkal indultam és majdnem az autóban szültem meg. Erre figyelj oda.
Én azért nem tartom jó ötletnek kivárni az 5 perceseket mert lehet hogy utána már pikk-pakk 4-3 vagy akár 2 percesek lesznek.Innentől fölgyorsulhatnak a dolgok és ahogy a második is írta ha messze van a kórház akkor még arra is rá kell számolni,főleg ha nem mentővel mentek hanem autóval és esetleg dugóba kerültök.Tudom ilyenekre nem szabad gondolni,de mindent számításba kell venni.
Nekem a második szülésemnél pár fájás után egyből 2-3 percesek lettek,még hajat mosni sem mertem,de miután beértünk,felvettek,ctg már ritkultak is a fájások.Mintha tudta volna hogy most már jó helyen vagyunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!