38+4 hetes vagyok. Holnap kell mennem altatóorvoshoz, m
sajnos császár lesz. Milyen vizsgálatokra számítsak?
Figyelt kérdés
2009. jún. 8. 18:17
1/7 anonim válasza:
Noha nem császáros votlam de én is mentem aneszteziológushoz műtét miatt.Egyszerűen csak kérdezni fog,h van e gyógyszer amire allergiás vagy(ilyen pl h lidocain),asztmád van e,szívprobi ilyesmi.pakolj ki neki mindent,és vidd a kiskönyvet meg hát nemtudom mik vannak még akkor.És ne félj,ezek a dokik irtó édesek,az enyém fiatalka volt,én akkor 17 voltam ő meg 27 körül én amíg adta az epit is flörtöltem vele:DAztán meg a műtét,nos hamarabb felfedezte az alsótestem mint mások XD
2009. jún. 8. 18:20
2/7 anonim válasza:
Nekem 2 császárom volt,mindkettő előtt volt allergia(gyszer) teszt.Kérdések előző műtétről,panaszokról.Második előtt volt vérvételem,nst.
Elmondja az érzéstelenítés menetét.
Ne aggódj.
A későbbiekre jó babázást:)
2009. jún. 8. 20:56
3/7 A kérdező kommentje:
Vérvételen ma voltam, mivel a 32 hetesen 94-es haemoglobin jött ki, ami a doki szerint elég vacak... meg még most a császár is...Nem tudom, mi lesz velem, nem akarok vérátömlesztést (ezzel riogatnak a dokik) :(
Rendben, akkor viszem az összes eddigi papíromat, az a biztos, aztán majd meglátjuk!
Köszönöm a válaszaitokat!
2009. jún. 8. 21:06
4/7 A kérdező kommentje:
Ja, az allergia (gyszer) teszt miből áll, hogy csinálják? Bocsi a tudatlanságomért :S
2009. jún. 8. 21:08
5/7 anonim válasza:
A teszt csak apró szúrások az alkaron ahol megnézik pirosodik-e,valamelyik.De ezt csak a műtét előtt csinálják.Holnap lesz vagy csak megbeszélés?/Nekem ennyi idősen volt a második az első 36 hetesen:(/
2009. jún. 8. 21:16
6/7 A kérdező kommentje:
Szerintem holnap csak megbeszélés lesz, még azt sem tudom, h programozott császár lesz-e :S Igaziból nem mondanak semmit (első baba és nincs orvosom, SZTK-ba járok). Abból gondolom, h csak megbeszélés lesz, h holnap is az SZTK-ba kell mennem az aneszteshez, kaptam egy beutalót az ambulancián és ennyi. Fú, de butának érzem most magam... :(
2009. jún. 8. 21:31
7/7 anonim válasza:
Szia!
Én is sztk alapon jártam terhesgondozásra. Az altatóorvoshoz nekem úgy kellett mennem, hogy vittem a labor és az ekg eredményt. Ő olyasmiket kérdezett amiket már leírtak neked. Műtétek, allergia, kontaklencse, ... Utána mondta, hogy spinális érzéstelenítést javasol, és elmondta, hogy ez milyen,. mik lehetnek a mellékhatások, következmények. Megkérdzte van-e ellenvetésem és van-e valami kérdésem. Tényleg nagyon kedves volt, kérdezgetett a babáról is, meg hogy miért lesz császár.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!