Jövő hét szerdán reggel 7 45-re be kell mennem a szülészetre és ha még mindig faros lessz akkor császár, mire számitsak hogy zajlik?
Könnyebb lenne mesélni, ha leírnád melyik kórházban császároznak, mert hiába mesélem el a szolnoki császáromat és a pesti (Uzsokit), ha mind a kettő különbözik.
És, akkor még a maradék kb. 50 szülészetről az országban nem is beszéltem.
szerintem magyarázd el a babának hogy forduljon be, használj minden létező lelki, telepatikus kontaktot
amúgy kérdésre vaszeg megindítják oxitocinnal a szülést várna pár vajúdási fájást, amikor nagyon fáj, felvágják a méhed és kiveszik :(
Nálam így volt:
Kaptam egy adag oxitocint vénásan, majd amikor az lement, bevittek a műtőbe. Kaptam a gerincembe fájdalomcsillapítót, érzéstelenítőt, majd felfektettek a műtőasztalra, ahol kaptam katétert, majd bekentek fertőtlenítővel a hasam körül. Utána eltakarták a hasam, így a műtétet nem láthattam. Ellenőrizték, hogy érzek-e még, és amikor már nem éreztem, felvágták a hasam. Annyit éreztem, hogy húznak, rángatnak, aztán egyszer csak felmutatták a babámat, akit utána kivittek lemerni, de aztán visszahozták és az arcomhoz tették. Eközben kitisztították a méhem (mintha porszívóztak volna) és összevarrtak.
Az egész műtét kb. fél óra volt.
Utána a megfigyelőben 2 órát együtt lehettünk a babámmal és férjemmel, majd 6 óra után (amikor már kiment minden érzéstelenítő), felállítottak és el kellett mennem lezuhanyozni (nővérke segítségével).
Két császárom volt, egyik Vácon, másik Budapesten a régi Máv kórházban, és mindkét helyen ugyanez az eljárás volt.
Műtét után nekem 2 nap volt nagyon rossz, de aztán jobb lett napról-napra. Fontos, hogy mozogj amennyit tudsz, az segít a felépülésben. Vácon 5 nap után, Bp-en 3 nap után engedtek ki.
Szia!6os vagyok!
Mi újság veletek?Van már baba? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!