Programozott császár és reflux. Reggel 6-tól nem lehet aznap inni semmit, se bevenni, se rágni. Mi lesz velem?
Ha nem veszek be savlekötőt, vagy nem iszom a lúgos vizet és még feküdnöm is kell, 1000%, hogy borzasztó kínlódás és/vagy hányás lesz belőle. :(
Jövő héten lesz a műtét.
Hű, de hasznos választ sikerült kiszenvedni, kedves első! :)
Képzeld, megtennék (meg is teszek) a gyerekemért ennél milliószor többet, csak így is ezer kínom van, gondoltam hátha akad valakinek ötlete, de azért köszönöm szépen a jófej megnyilvánulásodat!
Hú, az szuper lenne, utolsó!
Köszönöm a válaszokat!
Én úgy csináltam hogy hajnalban vettem be savlekötőt.De adnak a műtét előtt is.Inni ittam egy órával előtte már nem.
Beöntés miatt javaslom előtte való nap ebédelj de utána már ne egyél.Savadnak is jó lesz.
Hányás sajnos ennek ellenére is lehet mert ahogy ott mozognak lent elég rossz én 3x majdnem kidobtam a semmit, de kaptam kis levegőt.
Kitartás nem olyan vészes!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!