2 császár után a harmadik is az lesz? Vagy volt aki természetesen szült?
Nem mindenhol van automatikusan császár protokoll szerint!
Vannak,olyan kórházak,elsősorban orvosok-szülésznők,akik támogatják így is a természetes szülést,és van,hogy sikerül is.
Persze itt sok mindennek kell egybevágnia,
István kórház:dr.Bábinszki Ágota,vagy dr.Ujvári Attila
Róbert kórház:Vass Gabriella-dr.Dékány Ágnes
Ha vállal még szülések Prof.Rákóczi István az Imrében..
Érdemes kifejezetten VBAC fórumokat olvasgatni van példa nem egy ilyen esetre.
Értem a válaszod.
A protokoll gondolom kórházanként,azért változó,mert van olyan kórház ahol engedik
Kedves szülésznő!
Nagyon el van tájolva az írása alapján.Nem tudom melyik kórházban dolgozik,de ajánlom figyelmébe hogy a facebookon keresse meg a VBAC fórumot.Egyre több nő van aki 1 császár után vagy 2 császár után szül spontán.Hatalmas sikersztorikat lehet olvasni.Sokban függ az anyuka hozzáállásától is.Igen is lehet szülni császár után hüvelyi úton és egyre több orvos preferálja ezt.Önnek úgy látszik teljesen mindegy,megy a protokoll után,de higgye el hogy sok nő van,akit mindez zavar és elhatározza hogy végig csinálja és sikerül is.Szerintem kockázatos 1 hasi vágás után még egyszer vagy még 2X belemenni ebbe még ha kényelmes is.S ha nincs hegszétválás vagy egyéb komplikáció,akkor miért ne szüljön az anyuka??Miért kellene megfosztani valakit ettől az élménytől?Sajnálom,hogy Önnek ez nem jelent semmit,pedig megpróbálhatta volna másodjára,hiszen ahogy olvastam,nem évente jöttek a gyerekek,volt szünet és minél több idő telik el annál kisebb a kockázat.Bocsánat,de nem kellene riogatni a kismamákat!
KÉRDEZŐ!!!Sikerülhet és sikerülni is fog ha megtalálod azt a célszemélyt aki ebben támogat.Van akinek 2 császár után a 3.gyerkőc 2 éven belül érkezett hüvelyi úton és neked 7 éve volt a 2.császár,így a heged már teljesen rendben van.Szorítok hogy sikerüljön és hogy ne olyan szülésznőhöz kerülj mint az 1.válaszoló,mert ez iszonyatosan le tudja az embert húzni!Könnyű és sikeres szülést kívánok és egy beszámolót is utána :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!