Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Császár után hogyan kell...

Császár után hogyan kell kímélően mozogni?

Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, milyen technikával kell az ágyról lekászálódni, wc használat, etc. Van esetleg erről video vagy képes ismertető? Köszi a válaszokat!
2015. jan. 25. 23:07
 1/9 anonim ***** válasza:
Éretni fogod mit bírsz. Van aki nagyon hamar regenerálódik, és van akinek fájdalmai vannak még hetekig utána. Nekem az első három nap pokoli volt, rá egy hétre pedig már tűrhető volt.
2015. jan. 25. 23:26
 2/9 anonim ***** válasza:

Érezni fogod,hogy mi az, ami kényelmetlen, fájdalmas.

De tényleg nem kell azért annyira előre tartani tőle, nem mindenki regenerálódik lassan.

És pl. egy héttel után már szép óvatosan ki tudtam porszívózni az egész házat!

2015. jan. 26. 05:53
 3/9 anonim ***** válasza:

ha ezt kérdezed, akkor még nem volt császárod :D hidd el, érteni fogod :)))

ezt az oldalt ajánlom még:

[link]

én is itt nézelődtem császár előtt.

2015. jan. 26. 09:22
 4/9 A kérdező kommentje:
Koszonom! Igen elso:) Olyan erdekelne pl, hogy mosdo hasznalat. Sielos, vagy raultetek? De akkor hohyan kelek fel? Azert irtam a kerdest mert sok helyen olvastam, jogy a 2. csaszar utan mennyivel gyorsabban gyogyultak, mert tudtak mit hogyan kell:)
2015. jan. 26. 10:42
 5/9 anonim ***** válasza:
én wc-re nem ültem le, nemcsak a császár miatt, amúgy se ülök rá, DE kapni wc ülőkét, azt használtam, jól jött. felkelni meg - hát ahogy bírtam. nem tudsz nem kímélően felkelni, vagy mozogni.
2015. jan. 26. 10:44
 6/9 H_Vivien ***** válasza:
Nekem a kórházban töltött 3 nap szörnyű volt, iszonyú fájdalmaim voltak. A 13 óra vajjúdást egy hang nélkül tűrtem, de 6 óra után, amikor kimegy az érzéstelenítő, levették a szorítókötést és zuhanyozni kellett az iszonyú volt, sírtam a fájdalomtól. Az ágyból kiszállás nehéz volt,a karommal toltam fel magam, de csillagokat láttam. Nagyon-nagyon sok mentes vizet igyál 3-4 litert egy nap, az tényleg sokat segít. Mondjuk én igényletem is a vizet. Sajnos szorulásom lett, hashajtót kaptam, azzal kicsit könnyebb volt. Én ülni tudtam a wc-re, persze, mint majom a köszörükövön, olyan hegyesen, de azzal nem volt gond. Mindezek ellenére életem legcsodásabb élménye volt :) Mindent ki lehet bírni, érezni fogod, hogy mit bírsz. Amikor hazajöttem zuhanyozhattam is fedetlen sebbel. Aztán rohamosan kezdett javulni a helyzet. Most közel 7 hónap távlatából még mindig érzékeny a hasam,a vágás vonalát nem ézrem, de fájni már nem fáj.
2015. jan. 26. 14:03
 7/9 anonim ***** válasza:
Nagyon hasznos volt nekem egyí sál és egy sámli :) A sál egyik végét az ágy végéhez kötöttem, a másikba kapaszkodtam, és így ültem fel. A sámli a szoptatáskor volt életmentő, mert magasak a kórházi ágyak. Ezeket vigyél. A WC-re simán ráültem, felálltam, nem volt gond. Sok vizet igyál (ezt írta már vki), az tényleg fontos.
2015. jan. 26. 17:00
 8/9 anonim ***** válasza:

Fekvesbol volt nehez felulni,az elso napon a ferjem atolelt,a nyakaba kapaszkodtam es ugy ultem fel.A masodik napon mar ment egyedul is,ha megfelelo tamaszt talaltam a karommal.Ha nem sikerult magam kitamasztani viszont ugy vergodtem mint egy partra vetett hal.

Ulo helyzetbol felallni,setalni vagy leulni nem volt fajdalmas,igy a wc-vel es zuhanyzassal sem volt gondom.

2015. jan. 26. 18:24
 9/9 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat:)
2015. jan. 29. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!