Programozott császár előtt lehet vizet inni? Azt tudom, hogy éhgyomorra kell menni, de aznap reggel egy kis víz még belefér? (Elfelejtettem megkérdezni a dokit)
Figyelt kérdés
2010. nov. 5. 21:45
1/7 anonim válasza:
Max 2 korty, ezt nekem másik műtét előtt mondták, de ez általánosan elfogadott dolog. Inni, enni azért nem szabad, hogy altatás alatt, után kábult állapotban ha visszajönne a kaja, ne fulladj meg. Ha kibírod, inkább ne igyál. Esetleg törölgesd át a szád szélét, dugd bele a nyelved.
2/7 anonim válasza:
Őszintén, nincs tapasztalatom a témában, de nekem logikátlannak tűnik az, hogy előtte kapsz savlekötőt (császár előtt szokás) amihez ugye kapsz vizet. Tehát ha közvetlen műtét előtt ihatsz akkor reggel pár kortyot miért ne lehetne?
3/7 anonim válasza:
Jól írja az első.Altatásban megszűnik a garatreflex és megfulladhatsz, nem véletlenül tilos.Ráadásul általában reggel vannak az ilyen műtétek...
4/7 anonim válasza:
Nekem sürgössègi csàszàrom volt, èjjel. Nem kaptam savlekötöt ès ettem is a nap folyamàn. Gerincèrzéstelenìtèst kaptam. 12 òra elteltèvel ùgy hànytam, mint a kutya. Frissen vàgott hassal. Hàt, senkinek nem kìvànom azt a fàjdalmat!!! Inkàbb ne igyàl,ha nem nagyon muszàly!
5/7 anonim válasza:
Első sürgősségi császárom hajnal fél 4-kor volt, a vacsit kipakoltam a katéterezés közben,miután megkaptam az infúziót.2.programozott császár volt,reggel 9-kor.Már este nem vacsizhattam,reggel sem ihattam már egy kortyot sem,és nálunk nem adnak savlekötőt. Én még erről nem is hallottam,de biszti van kórház ahol ezt alkalmazzák.
6/7 anonim válasza:
nekem kedd reggel kellett mennem prog. császárra. hétfő éjféltől nem ehettem semmit. én szőlőcukrot betettem, meg vizet ittam. szőlőcukor végül a cukor nem kellett. de vízbe csaknem fulladsz meg. csak szerdán reggel lehetett enni hát már minden bajom volt. de én egyébként a műtét után ettem szőlőcukrot amikor már nagyon éhes voltam
7/7 anonim válasza:
érdekes.... én rendesen ettem, ittam, mikor délután kettőkor közözlték hoyga toxémiám rosszat mutat, császároznak. viittek is a műtőbe, beöntés, de semmi savlekötő nem volt és nem is hánytam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!