31-hetes kismama! Terhességem elje óta nagyon viszeresek a lábaim, most meg FŐLEG! Sima vagy császár szülésre számítsak?
Figyelt kérdés
Már attól félek mikor durran ki,annyira ki van dudorodva,szinte vastag!félek,és fájnak is.Mit lehet csinálni?2009. ápr. 15. 17:02
1/2 anonim válasza:
Szia! Nekem is viszeresek a lábaim, mondjuk nekem nem fájnak. Az én dokim mikor meglátta, elküldött érsebészhez. Semmit nem csinált vele, írt fel rá harisnyát. Direkt kismama gumis harisnya. Szerintem kérd meg a dokidat, hogy küldjön el. Én nem nagyon hordtam, mert kb. fél óra mire reggel felrángatod, de megéri. Én max jövő hét pénteken szülök, császáros leszek. De nem ez miatt. Rákérdeztem az érsebésznél, hogy viszeres lábak miatt lehet-e császár, azt mondta, hogy igen. De szerintem, inkább normál szülésre készülj, mivel a császár után nem szabad jó ideig felkelni, nehogy trombózis legyen a vége! De mindenképpen érsebész!!!
2/2 anonim válasza:
Szia! Sajnos én is így jártam! :-( Én a 20. héten voltam az érsebészeten, ahol felírták a harisnyát. Igazi vágyölő, arról nem is beszélve, hogy milyen macera felrángatni...Az az igazság, hogy én becsülettel felküzdöttem magamra minden nap, de nem javult látványra a helyzet, annyit sikerült elérni vele, hogy nem fájt.
Nálam a visszér miatt nem került szóba a császár, mert amúgy más problémám nem volt. Simán szültem, Te is erre készülj, mert csodálatos dolog! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!