Mi ez a programozott csaszar mania?
Nagyon sok anyuka irja egy csoporban amiben benne vagyok, hogy jovoheten csaszarozzak. Programozott csaszar. Ez megis mit jelent?
Meg sem varjak, hogy beinduljon a szules, hivy esetleg eselyt adjanak arra, hogy a baba a sajat tempojaban bujjon ki, termeszetes uton?Vagy ez mar tok elfogadott? Egyik ismerosom ismondta hogy csak bement kivettek a gyereket es semmit sem erzett belole. Szerintem akinek nem muszaj csaszar és csak azert akarja mert ugy egyszerubb az tok gáz. Vagy nem? Nem tudom........
A születés csodálatos, ha császárral, ha hüvelyi úton. Te nem így gondolod kérdező?
Ha valaki "" kényelemből"" választ császározást, akkor az már nem is lehet jó anya??
Valaki itt már írta, hogy nagyon undorító terhes nőként fröcsögni más terhes nőkre.
Miert érzed jobbnak magad csak attól, hogy te természetes úton szültél? Miért lenne gáz az aki nem?
Kérdező, én iszonyodom a császár gondolatától is, eszembe nem jutna kérni, rettegek tőle, hogy az lesz. De elképzelhető, hogy valaki meg a természetes szüléstől fél ennyire, és a császár gondolata nyugtatja meg. Megérteni én nem tudom, mert nem így gondolkodom, de nem ítélem el (hacsak nem a p.nciját félti az illető nő, mert az gáz), és te se ítéld el, mert nem tudhatjuk, kinek mekkora félelem és dilemma ez.
Nem tudom, hányan tartják egyszerűbbnek a császárt, de felnőtt nőkben már tudatosulni kéne, hogy a császármetszés nem garancia az egyszerű szülésre és gyors felépülésre. Aki azt hiszi, a császár minden esetben jobb, az a saját butaságához ragaszkodik.
Viszont ha programozott, ott sok esetben komoly oka van, inkább a kisebb része, aki császárt akar és kap is probléma fennállása nélkül.
Valószínüleg azért szülnek azzal,mert valamilyen okból nem szülhetnek természetes úton...
Például nálunk a lányom császárral született a 34.hétre,így a második baba programozott császárral született,nem is gondolkoztunk a természetes szülésen.
Egyébként mindenkinek a magánügye,hogy milyen módon szül...
25-ös vagyok:
Egyébként a lányom is császárral született volna,mert rettegtem a szüléstől.
Én értem a kérdezőt.
Nyilván akinek muszáj a császár annak muszáj nincs mese.
Viszont sok olyan anyuka van (köztük sajnos én is), hogy orvosi kényelem miatt császároznak meg. Az enyém, mint kiderült nyaralni ment és mivel felfogadtam vagyis fizettem neki így megcsászározott. És mivel bíztam benne természtesen csak követtem az utasításait. Utólag nagyon bánom.
A másodiknál direkt olyan orvost kerestem aki tudja, hogy én nem akarok császárral szülni. Ha az kell mert valami gond van, akkor természetesen császározzon, de csak azért ne, mert nem akar esetleg éjjel felkelni levezetni egy szülést.
Hozzáteszem, aki gyermeket tisztességesen nevel az szülő! Nem számít hogyan hozta világra.
azt írod, semmi közünk ahhoz, hogy te milyen kérdést írsz ki. Akkor mégis, neked mi közöd van ahhoz, hogy más hogy szül????
Én kívánságcsászáros voltam, féltettem a babámat az oxigénhiánytól, hogy beszorul, bármi gond lesz vele, ezért választottam ezt. Tökéletesen meg voltam/vagyok elégedve, semmi problémám nem volt az égegyadta világon.
Ja, hogy a dokid azt mondta, az a jobb? Kérdezd már meg legközelebb, mennyibe kerül egy hüvelyi szülés a kórháznak/TBnek, s mennyibe egy császár....
Egyébként csak hogy tudd, ugyan úgy megindítják (legtöbb kórházban) oxitocinnal a szülést, mint egy hüvelyinél.
Van akinek azért kell császárral szülnie, mert olyan keskeny a medencéje, hogy nem férne ki a baba.
De miért is baj az, hogy ha nem természetes úton szül egy nő? Nem ettől jobb vagy rosszabb anya...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!