Programozott császár! Kinél mikor indították?
Sziasztok !
Kinél hanyadik héten indítottak a programozott császárt ? Két császár után lesz most ujra csaszarom . Kozben volt egy gerinc műtétem is, tehát egy természetes szülés sajnos nem opció ! Engem az érdekelne hogy kinek mikor indítottak , es akinek a doki szorgalmazta a korábbi , 38 het körüli indítást minden rendben volt e a babával .
Ausztriában élünk , itt lesz a császár . A doki mondta hogy a 38. Heten fogja csinálni . En felek hogy ez gond hogy semmi természetes folyása nem lesz a dolognak ... nem indulnak fajasok maguktól ...olyan mű lesz az egesz ...nem fogja a baba sem érezni hogy itt az idő es szülünk ....csak ki lesz kapva es kész . Varom a tapasztalataitokat anyukák ! Köszönöm szepen !
2. császárom volt programozott, 38+2 héten, vajúdás nélkül. Minden rendben volt, semmi gond nem volt a kislányommal.
3. gyermekem is a 38. hétre lett kiírva programozott császárra, de Ő előbb jött sürgősségivel.
2 programozott csaszarom volt amiatt, hogy farfekvésesek voltak a babák. Mind a ketto a 39. het + par naposan volt.
Igen, valoban kicsit olyan furcsa az egesz, de a mutet elott az elokésziteskor bekotottek az infuziot es azonnal beindultak a fájasok mind a kettonel, en ebbol arra kovetkeztettem, hogy tehettek valamit az infuzioba, amitol megindultak a fajasok, de persze az is lehet, hogy csak az izgalomtol... de igy en is megtapasztaltam, hogy milyen lett volna termeszetes uton szulni es a baba is erzett valamit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!