Mi ez a programozott csaszar mania?
Nagyon sok anyuka irja egy csoporban amiben benne vagyok, hogy jovoheten csaszarozzak. Programozott csaszar. Ez megis mit jelent?
Meg sem varjak, hogy beinduljon a szules, hivy esetleg eselyt adjanak arra, hogy a baba a sajat tempojaban bujjon ki, termeszetes uton?Vagy ez mar tok elfogadott? Egyik ismerosom ismondta hogy csak bement kivettek a gyereket es semmit sem erzett belole. Szerintem akinek nem muszaj csaszar és csak azert akarja mert ugy egyszerubb az tok gáz. Vagy nem? Nem tudom........
Kedves kérdező. Nagyon sok olyan van hogy valami miatt nem szülhet természetes úton.
Pl egyik ismerősöm agydaganat miatt nem szülhetett simán
Legtöbb esetben ha az első baba császárral szüketett nagy eséllyel a 2. Is azzal tehát tervezett császárral.
És vannak olyanok akik kérik és fizetnem a császárért mert nem akar természetes úton szülni de ez ritka.
Én sürgősségi császárral szültem majdnem ott maradtunk mind ketten a szülőágyon.
Ha lesz 2.baba 90% hogy tervezett császárral születhet meg.
De ha a doki azt mondja hogy próbáljuk meg a sima szülést akkor megpróbálom.
1. A császár minden, csak nem egyszerűbb. Erről lehetőleg csak az nyilatkozzon, aki átélte.
2. Mit tudsz a programcsászár okáról? Az orrodra kötötték a teljes leletgyűjteményt, kórelőznényt?
Orvosi ok nélkül Magyarországon nincs "kívánság-császár".
Igen, tök elfogadott.
Nem, nem mindenki gondolkodik pont úgy, ahogy te.
Az a "tök gáz", ha nem a saját dolgoddal foglalkozol, hanem másokat akarsz jól megcsócsálni és kiköpni, mellékesen jelezve, hogy bezzeg te ennél jobb vagy.
Foglalkozz a saját terhességeddel! Arra van ráhatásod és ahhoz van közöd. Elég ocsmány dolog terhesnőkön csámcsogni, terhes nőként meg pláne.
Hát igen legtöbbször oka van.
Amúgy meg semmivel sem egyszerűbb szerintem.én sokat szenvedtem utána és sokkal több idő mire helyrejön a heg mintha valakinek gátmetszese lenne.lassan 7 hónapja volt császármetszésem és még mindig érzékeny a heg és viszketni szokott.
Jó a hüvelyi szülés után is van aki szenved de nem gondolnám h utána egy hétig csak fekszik és nem eszik olyan migrenes fejfájása van(mint nekem volt :( )
Nyilvan akinek szukseges, az teljesen mas!!!
De nekem vannak olyan ismeroseim, akik bementek a korhazba és lebeszeltek elore az orvossal, hogy titokban megcsaszarozzak... mert nem akarta megszulni a gyereket. Nem kell egybol támadni, ugy latszik nem is ertetted a kerdest....
De, kérdező-lepontozó, értettem a kérdést.
Semmi közöd mások terhességéhez, szüléséhez, stb, amíg azzal nem veszélyeztetik a gyereket.
Az egész csócsálásnak ennyi a lényege.
Kedves Kérdező, én is ilyen titokban, fizetős, császárt kérős anyuka vagyok, és nem szégyellem, rettegtem a szüléstől, nekem hihetetlen könnyű volt, pikk-pakk ment, nem szenvedtem, nagyon gyorsan regenerálódtam.
Nem mindegy ki hoy szü, vagy miért úgy, mindenki azt tesz amit szeretne. Az egyik vagy a másik miért lenne tök gáz? miért kellene becsmérelnem az egyiket vagy másikat? Elfogadom olyannak amilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!