Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 21-22 hetes kismamik hogy...

Nini24 kérdése:

21-22 hetes kismamik hogy vagytok? Mocorog a baby? Gondolkodtok már a szülésen? Féltek? Pocak mekkora már? Vásárlással hogy álltok?

Figyelt kérdés

Én már egyre többet gondolok a szülésre, a picikémre, és imádom, ahogy rúgdos a drága :) Rég nem vártam így a szeptembert! :) Majdnem mindent öröklünk az öcsikémtől (5 éves), ezért majd csak babakocsit, meg csajos cuccokat meg az alapfelszerelést:) kell vennünk, mert úgy néz ki, nunis a kis bérlőm :)

22 hetes kiamami

2010. máj. 18. 20:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Itt mindenkinek kislánya lesz? :-)Bejelentkezem hozzátok én is mint 22 hetes kismama, de nálunk kukacos a pocaklakó. Nagyon kislányt szerettem volna, de már a 12 hetes ultrahangon kiderült, hogy fiú. :-) Már nagyon várom én is, hogy itt legyen velem. Nekünk még nincs kiságyunk és egy pár apróság. Én egy picit tartok a szüléstől, szeptembet 18-ra vagyok kiírva és Debrecenben fogok szülni. A pocakom már jó nagy, pedig első baba. :-) Drukkolok mindnekinek.
2010. máj. 19. 21:20
 12/16 anonim ***** válasza:

8.20-as vagyok!

Gratu a kiscsajhoz no és a kisfius kismaminak is gratu. :-)

Az afp-vel akkor midnen okés? nekem pont a határ volt, 0,76 de szerencsére úgy néz ki nincsen baj. a 4d megnyugtatott teljesen minket, illeetve hogy a genetikus Uh-s is mindig mondta hogy nem lát semmi kórosat.

tegnap egy német hazsnáltüzletben megvettük a picurink első nagy kelengyéjét, egy bölcsőt. 4000Ft-ért vettük meg, fehér színű és görgős. tömör fa, még a festék sincs lekopva. mellékelek egy linket olyan mint a képen csak ugye fehár és nem 15 ezer, hanem csak 4ezer!!! :-)

[link]

a babakocsi kedves kérdező szuper, jól néz ki. Én tikotiko kocsit néztem ki. de ha kapunk sportkocsit akkor valami hazsnáltat fogunk venni ami szeptembertől tavaszig kiszolgál minket arra hogy kitoljuk majd a picit az udvarra levegőzni.

van aki dolgozik még? én dolgozom irodai melót, de tegnap már alig bírtam ülni és estére meg becsipődött a forgóm. mára hoztam paplant, párnát hogy megtámasszam a derekamat.

szép napot nektek. ja, én nyiregyi vagyok :-)

2010. máj. 20. 08:29
 13/16 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a második válaszoló vagyok,szerintem nagyon szuper ez a babakocsi amit kinéztél.Én is hasonló stílust választottam mint te,csak nálam annyi van még hogy hiába választok olyan márkát amit nem tudok megvásárolni itt Németországban ahol élek.Szóval ez az amit kinéztem és itt is láttam már.A videot ha megnézed abba van benne a kiválasztottam.A színen még vacilálok,amúgyis ráérek még megvenni. [link]

2010. máj. 20. 08:43
 14/16 anonim ***** válasza:

Utolso vagyok ,nem müködik már a video ,így küldök egy képet ha megszeretnéd nézni.

[link]

2010. máj. 20. 08:53
 15/16 A kérdező kommentje:

Az afp-m nekem is elég alacsony lett, 0,72, de azt mondta a doki, semmi gond, eddig minden rendben volt, a kombinált tesztem 1:50 000 lett, az Uh-k jók voltak, 25 éves vagyok, tehát biztos nincs gond. Bár sztem az is közrejátszik, hogy a 18. héten küldött, és sztem akkor még nem voltam teljes 18 hetes... Hát, ő tudja, remélem nem lesz gond :)

Nagyon király a bölcső, nekünk is ilyesmi van, csak fenyő, öcsém nagypapija asztalos... :) És még neki, meg a többi uncsinak csinálta :) Így most élvezhetjük mi is majd ezt is, meg a kiságyat, meg a pelenkázót, amit csinál :) Nagy nagy könnyebbség, hogy ezeket nem kell megvennünk! Így van mérlegünk, légzésfigyelőnk, sterilizálónk, cumisüveg melegítőnk, meg csomó babaruha. Bár, így, hogy nunis lesz, az öcsém kevés cucca lesz neki jó :D Max az uniszexek! :) De sebaj, annyi baj legyen :) Ma hozzák mutiba a babakocsit, kiválasztom, hogy tényleg tetszik-e a türkiz, aztán majd később megrendelem! Még tényleg van idő! :) Én itthon vagyok a 10. hét óta, mert kereskedelemben dolgozom, ahol nincs lazítás terhesen sem nagyon... Így eljöttem tp-re. Így tuti, nem emelgetek nehezet, és nem állok napi 10 órát rövid kajaszünettel, meg néha kiszaladhatok pisilne?-vel :) Így készülhetek a vizsgáimra. (Ha minden okés lesz, a babának már magyartanár anyukája lesz, mire megszületik :) )

Nagyon szép napot nektek

2010. máj. 20. 11:09
 16/16 A kérdező kommentje:
Ja, és nagyon király a babakocsi, én is néztem ezt, de nekem nagyon drága! Már a 80000-ért is kaptam apától a fejemre :)
2010. máj. 20. 11:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.