30-31 hetes kismamák hogy vagytok? Hogy álltok a vásárlással? Babaszobával? Mikor kezditek a babrucikat kimosni? Minden érdekel irjatok.
Szia!
Szerdán leszek 31 hetes.:) Igazából még semmit sem vettünk. Kaptam kölcsön egy rakás rucit, azokat most kezdem kimosni, de előtte még lezavarom a tavaszi nagytakarítást. A babakocsit a neten rendeltem, elvileg a héten megjön. Holnap megyünk a bútorlapszabászatra a bútorlapokért, mert a párom szeretné megcsinálni...úgyhogy a héten az is össze lesz rakva, és megyünk kiságyat venni. A szobát lassan kitakarítom, csak átalakítgatni kell, mert szépen le van festve. A többi apróságot pedig szépen lassan,ahogy az anyagi keret engedi vesszük meg. Azért a 36. hétre megveszem a kórházi pakkot teljesen, az legyen meg, összeszedem egy helyre,ha menni kell csak behajigáljuk a táskába. Hát körülbelül ennyi. Júni 21.-re vagyok kiírva, nem kapkodjuk el, nem is tudnánk. És ti? :)
Sziasztok!Én június 22-re vagyok kiírva.Már szinte mindent megvettünk,még egy két apróság hiányzik de azok nem olyan fontosak.A Babaszoba is nagyából készen áll még egy két dekort szeretnék a falra.A kisruhákat én most kezdtem el kimosni és kezdem összepakolni a kórházi cuccot.Tényleg ti mit visztek a kórházba?Nem akarok sok felesleges dolgot vinni.Most voltunk 4d n is nagyon nagy élmény volt.Mi kislányt várunk ti?
Mindenkinek könnyű szülést kívánok:)
Első vagyok:
Mi kislányt várunk. A ruhákat én Bonux-al mosom ki, valamelyik Sensitiv öblítővel kombinálva. Ilyen szép időben kint jól kiszellőznek majd...9.-n voltunk 4D-n,hatalmas élmény volt. A babaszobát a hétvégén kezdjük, ma megyünk a bútorlapért.:) Jó babavárást mindenkinek!:)
Sziasztok.Csütörtökön töltöm a 31.hetet,június 23-ra vagyok kiírva.Kisfiút várunk,már a második baba lesz nálunk,a nagy már 2.5éves elmúlt és ő is kisfiú:-)Ezért szinte semmit nem kell vennünk,minden megvan ami kell a picurnak.Mosás,vasalás már megvolt,gyerekszoba rendben,a kórházi cuccot kell még összeraknom.Eddig jól bírom,bár két napja már,hogy nagyon szurkál a hasam alja,és ez nagyon kellemetlen,bár az első babánál is volt ilyen,amikor befordult és nyomta a méhszájat,és sajna akkor meg is nyílt egy picit:,bár nem szültem előbb és nem is volt gond,csak rossz érzés.Nektek nincs ilyen?(Máj.4-én megyek dokihoz akkor már okosabb leszek.A pici neve Arnold lesz,a bátyusa Armand:-)
Üdv mindenkinek
Sziasztok!
Holnap töltöm a 30. hetet. Barátnőmtől kaptam én is egy csomó babaruhát, ma akarom összeírni, hogy miből hány darab van, mit kell még venni, és összeállítani a kórházi pakkot is. Babakocsi már régen megvan, én a Vaterán találtam vadiújat olcsón. Az asztalos már csinálja a pelenkázólapot, és csináltatunk egy új ruhásszekrényt, amiben több polc és fiók lesz, elvileg jövő hét vége fele kész. A kiságyat a férjemét kapja, mert még megvolt a pincében, és nagyon jó állapotban van (régebben még anyagból csinálták, 30 év után sincs semmi baja). Van pelenkázóbetétünk, ágyneműnk ( a párom beleszeretett, muszály volt megvennünk). Légzésfigyelőt és mellszívót szintén kölcsönbe kaptam. Ezt is össze kell írnom, hogy mit kitől kaptam, hogy vissza tudjam majd adni :-)Első baba, eddig 3 doki mondta, hogy kislány, most a Réka a favorit.Tegnap este óta fájogat a pocim alja, mostam, takarítottam, lehet sok volt, úgyhogy most pihenősre fogom. Mindenkinek jó babavárást és könnyű szülést kívánok!
Szia kedves kérdező nektek megvan már a kislányotok neve???
Nekünk már megvan de még hezitálunk egy kicsit mert nem könnyü egy kisembernek egy nevet választani amit egész életében viselni fog és lehet hogy nem is fogja szeretni :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!