29 hetes kismamik hogy vagytok? Nagy már a pocitok? Van valami kényelmetlenség? Vásárlással hogy álltok? Minden érdekel. Irjatok.
Sziasztok!
Én 28+3 vagyok, második baba, így én már tudom mi vár rám a szülést illetően... :-(
A hasam hatalmas, és elég fárasztó egy 14hónapos kistörpe mellett, mikor az egyik kintről ugrál rajtam, a másik bentről "dübörög". Eddig 9kiló jött fel, ami szerintem átlagos, de erre még biztos jön egy 5. :-) Nekünk nagyjából minden megvan, kisfiú lesz (ő is), teljes az elnyomás. :-)
Amúgy élvezem minden percét, nagyon aktív a kis pocaklakó, és érdekes, hogy így a második terhességnél nem veszem észre annyira, hogy "magatehetetlenebb" vagyok, mert nincs időm ezen gondolkozni egy örökmozgó mellett. Én júni 23-ra vagyok kiírva. Ti?
Mindenkinek kellemes babavárást!!!
Sziasztok!Mi Júli 4re vagyunk kiírva.Babakocsi,hordozó,babahinta,kb 3 táska ruha.ennyi dolgot vettünk eddig,majd a jövőheti bababörzén szeretnénk a nagyját beszerezni.
Sajnos én már 12-13 kg +nál járok,de a doki szerint belefér.Jövőhéten megyünk babamozira,amit már nagyon várunk.:))Kisfiú lesz,már 11 hetesen megmondták.
A Sote I-en szülök majd.Ti?
Panaszaim nincsenek.a hasam szerintem nagyon nagy.:)ahhoz képest a baba nem.(922gr volt 27+2hetesen)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!