El vagyunk késve a vásárlással? 33hetes vagyok és meg kell jó pár dolgot vennünk a picinek, 8-a körül tervezzük a nagy bevásárlást.
Igen tudok írni, csak keresztlányom itt ül az ölemben 8.-a körül" akart lenne.
"és még kell jó pár.." elnézést te biztosan tökéletes vagy, csak kicsit bunkó.
Többieknek köszi a választ, kiságy meg rucik megvannak, babahordozó pelus kell még, ami születés után rögtön szükséges:)
Csak kicsit beparáztam hogy hamarabb megszületne akkor...
Szerintem érdemes még most bevásárolni, amíg terhes vagy, mert az első időkben gondolom, nem lesz se erőd, se kedved az újszülött picivel ide-oda mászkálni.
Én 28 hetes vagyok, de szinte mindene megvan, nem vagyok babonás, nem akarok szülés után közvetlenül shoppingolni, mikor a pici 24 h-s felügyeletet kíván.
Attól tartok én is hogy ő fogja megvenni:)
Olyan aranyosan próbálkozik, de eddig amit kértem egy épkézláb dolgot nem hozott:)
Mikor először hozott babarucit megkérdezte hányas legyen, mondtam 56os. És hozott egy puma kiskabátot kb 1,5évesre valót (mert az volt aranyos):)
Valamint januári babánknak 56os napozót:)
De azért imádjuk őt:)
Szia!
Nem vagy elkésve egyáltalán.
Mi még semmit, de szó szerint semmit nem vettünk meg, és csak januárra tervezzük a vásárlást. (Egyrészt egy kis babona, másrészt pedig tuti csomó leárazás lesz, most az ünnepekig meg minden inkább drágul...és nem érezzük, hogy januárban késő lenne.)
Addigra kb 35 hetes leszel, ugye? Egy-két nap alatt simán el lehet intézni, főleg, ha addig is akár neten kinézed, hogy mit-hol, célirányosan elmentek a kinézett pár üzletbe, és kész is. Persze, lehet, hogy többször le kell pihenned kicsit közben, de nem baj az, azt a pár napot rá kell szánni.
Ha meg véletlenül netán beelőzne a Baba, akkor sincs baj, tényleg Apuka elszalad, megveszi, ami nagyon fontos, de ennek nem nagy a valószínűsége, hogy így alakulna.
Ha megvan a vásárlásra a pénz, meg a pár nap, akkor tényleg gördülékenyen le lehet tudni, nyugi. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!