21-22 hetes kismamik hogy vagytok? Mocorog a baby? Gondolkodtok már a szülésen? Féltek? Pocak mekkora már? Vásárlással hogy álltok?
Én már egyre többet gondolok a szülésre, a picikémre, és imádom, ahogy rúgdos a drága :) Rég nem vártam így a szeptembert! :) Majdnem mindent öröklünk az öcsikémtől (5 éves), ezért majd csak babakocsit, meg csajos cuccokat meg az alapfelszerelést:) kell vennünk, mert úgy néz ki, nunis a kis bérlőm :)
22 hetes kiamami
Szia!
Én 23 hetes vagyok, és nagyon nagyon élvezem, ahogy mocorog! Annyira jó érzés! Ma különösen aktív volt! Félni nem félek a szüléstől, pedig első baba. A pocak már jól látható, olyan normálisnak mondanám.
Vásárolnom nem nagyon kell semmit, mert a ruhák, és nagyobb dolgok már megvannak rokonoktól, ismerősöktől.
Nálunk is úgy néz ki, hogy puncis lesz :-)
Neveken gondolkoztatok már? Mentek 4d-re?
Szia!
Én 21+2km vagyok.A babucim nagyon sokat mozog,már apa is érzi ha a kezét a pocimra teszi.Mi még nem tudjuk a nemét,mert összezárta a lábait mire alaposabban megnézte volna a doktornénink:)bár nem 100% lányt mondott.A héten pénteken megyek uh-ra kiváncsi leszek megmutatja-e a nunust vagy a kukackát.A pocim szerintem nagy de nem vészesen.Vásárlással sehogy sem állok , nem vettem még semmit lassan el kéne kezdenem.Bár egyik ismerösöm ígért ruhákat de egy hónapja hozza öket.Amúgy a babakocsikat nagyon nézegetem a neten az a mániám:)Nekem császárom lesz az tuti,a korom miatt is.De nagyon félek jobban szeretnék inkább természetes úton szülni.De a baba egészsége az első.Hát remélem minden oké lesz nálam, és a babocánál.Boldog babavárást és könnyü szülést kyvánok!
Első vagyok. Mi is kb. egy hónap múlva megyünk 4d-re, mert akkor már szép kerek kis pofija lesz :-)
Még nem döntöttünk végleg neveket, de mivel a közös nevünk a Kira, így szerintem maradni fog ez. Bár nekem tetszik a Gréta, de a férjemnek nem. Szép név a Jázmin, szerintem jobb mint a Lili! Nagyon Boldog Babavárást Kívánok Mindkettőtöknek!
szia ...
hányadikára vagy kiirva ? én szeptember 15 :D
csütörtökön megyek 4D-re kiváncsi vagyok megmutizza e magát mert 20hetesen nem tudtuk meg mi lesz.a pocakom még nem igen láccik mert jo husban vagyok eléggé :D de formásodik. papa nem érzi még a babucit mert sajna külföldön van. de én érzem ...bár most pár napja elég keveset de sztem ez normális..azt olvastam 24 óra elteltével kell orvodhoz menni..a keveset ugy értem hogy az elmult 2 napban kb napi 3x érzem...szoval azért mocizik :D csak lustD:
a szüléstöl nem félek söt nagyon várom...várom hogy a kezemben tartsan és megpuszilgassan és még balodogabbá tegyem a párom mint eddig.:D
bocsánat a hibákért.
Szia! 23+3 hetes vagyok, ikreket várok, és ha minden igaz kisöcsik és egypetéjűek, bár ez majd talán pontosodik jövő szerdán, akkor megyünk 4D-re. 15 hetesen mozdultak meg először, néha nagy buli van, néha semmi szinte, néha meg tisztára eldeformálódik a hasam. Remélem őket is meg tudom simán szülni, és legalább olyan gyorsan mint a lányomat (1,5 éves, 4 óra alatt született), de a császárra is nagy az esélyem így hogy ketten vannak. Félek, de nem igazán a szüléstől, inkább hogy itthonról mehessek szülni, és mindhármójukkal tudjak úgy foglalkozni, ahogy igénylik. Pocakom már elég méretes, a lányommal nem volt túl nagy, kb akkora most mint vele 30 hetesen, 94 cm körbe kb.
Vásárolni még csak pár rucit vettem ismerőstől használtan kezdésnek, a többit öröklik a nővérkéjüktől. Ágy is kell még, meg szekrény, de azt apa csinálja majd (asztalos). Babakocsi már megvan. A többi meg majd apránként.
Nevekkel még hadilábon állunk, de remélem még rá is érünk ezzel. A lányom neve is a szülőszobán, két fájás között dőlt el végleg. (Nálunk is benne volt a Lili és a Gréta a pakliban, végül Alíz lett.)
Sok boldogságot!
szia.
én 21+5 hetes kismami vagyok. első babánkat várjunk és lányunk lesz. Grétának fogjuk hívni.
Tegnap a mi picink is nagyon aktív volt, majd egész nap éreztem őt. egyébként kis lusti ő. mi már voltunk 4d-n két hete, mert elég alacsony lett az afp meg a többi értékek és szerettünk volna megbizonyosodni hogy tényleg nicnsen látható baja a kicsinek. de legközelebb majd 28-29 hetesen megyünk ismét.Hétfőn megyek ismételten gentikai UH-ra.
ruhákat mi sem vettünk még, a babakocsikat, kiságyakat nézegetem én is mostanában.
Pocakom? hát, most megállt, a 18.héten ugrásszerűen megnött, most olyan teltebb hatású, de egyébként sem vagyok egy vékony kismama.
A kisöcsi várja már a kistesót, vagy még nem nagyon tudja felfogni?
kinek milyen orvosi jelenése lesz mostanában?
Hát szia nektek! :)
Mi is voltunk már egyszer 4D-n, a 15.héten, az nem volt még az igazi, de nagyon nagy élmény volt így is. Akkor lányt tippeltek:) A kisöcsi azt várja, mikor bújik ki belőlem, hogy játszani lehessen vele :) Egyem is meg:) Én ma megyek a dokimhoz, ha minden igaz Uh is lesz, nekem is egy kicsit alacsony lett az afp-m, de a konkrét számot még nem tudom, csak telefonon egyeztettünk, de a dok azt mondta, ne aggódjak, minden rendben lesz. Eddig 70%ra mondta, hogy csajszi, mert összezárta a lábait, de ma hátha meglátjuk tutira. Nálunk apa még nem érzi a mocorgást, lehet, mert türelmetlen, és 2 perc után megunja a tapogatózást? :) Ő ilyen :) Valamelyik nap álmodtam a picivel, megszületett, picike volt, de egészséges, és kislány volt. Még meg is szoptattam álmomban:) Nagyon jó volt:)
Én még nem merek elkezdeni venni semmit, az első 16 hétben alig hittem el, hogy tényleg terhes vagyok :) Úgy vártuk már :)
A Bajcsyban szülök, ha minden igaz, de nem a mai dokinál, mert őt leváltom, mert nem vagyok megelégedve vele :( Pedig jó drága doki! :( Egy másikat ajánlottak, mindenképp a Bajcsyból kerestem, és azt mondják, ő nem ennyire pénzéhes. Meglátjuk! Majd ezután már hozzá jelentkezek be! :)
Most kinéztem egy babakocsit, megnézitek ti is?
A türkiz vagy a sárga lesz a befutó! :) Csak még nem láttam élőben, egy BAZ megyei pasi a forgalmazó, mondta, ha járnak Pesten, hoznak belőle nekem mutatóba. Már nagyon várom :)
Egyébként most fogok államvizsgázni, és millió oldalt kéne tanulnom, de folyton elviszi a gondolataimat a babuci:) Valahogy csak összerakom majd:)
Szép napot Nektek lányok!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!