Miért nem elég a kismamáknak, ha a buszon átadják nekik az ülőhelyet? Miért akarják, hogy a boltban is előre engedjék őket?
Figyelt kérdés
2017. máj. 25. 23:03
41/46 anonim válasza:
Mert beálltál egy kismama elé, és ő rád szólt, hogy engedd előre?!?!
42/46 anonim válasza:
Engem kifejezetten irritálnak azok, akik úgy vannak vele, hogy jaj majd lehúzzák a papírt és kész. Nyilván más kérdés, ha rosszul vagy, mert leesett a cukrod és meg is kérdezed, mert akkor vagy megengedi, vagy az is lehet, hogy a végén hívhatja a mentőt. Én is jártam úgy, hogy azt hittem kibírom, de aztán a végén ketten támogattak ki meg töltötték belém a cukros limonádét. Mondjuk én nem kérdeztem meg, hogy ehetek-e, meg nem is éreztem, hogy annyira gáz, de azért ha megkérdem és elutasítják, aztán meg ezt kell végig nézni a többi vásárlónak, az azért elég ciki lett volna nekik.. de azért a nagy többség csak tömi a fejét, pedig semmi bajuk vagy tömi a gyereket, hogy kussoljon míg vásárolnak aztán vagy lehúzzák vagy nem. Nyilván azért találni ide-oda lerakott felbontott dolgokat is, mert mindenki olyan becsületes. :/ Ha nem lenne ennyi ilyen, akkor az egy-egy kivételes esetre nem úgy néznének az emberek. De még ekkora parasztot, hogy nem volt hajlandó kifizetni se a csokidat, ha már csak úgy nem ehetted meg... Nyilván nem ingyen gondoltad, hanem odaadtad volna.
43/46 anonim válasza:
Na meg ennyit arról, hogy nyissa ki a kismama a száját. Mire mentél vele?
44/46 anonim válasza:
Engem is nagyon irritál, mikor esznek meg mindent a boltban, meg tömik a gyereket, de ez teljesen más eset szerintem. Egy ájuldozó ember terhesség nélkül is megtehet ennyit, hogy ne essen össze, hát még babával. Aki ilyen esetben nem segít, engedi megenni, vagy engedi előre, az jó nagy bunkó.
45/46 anonim válasza:
És akkor tessék, alapozzunk mindent egy rendhagyó Metro áruházra meg egy bunkó vevőre. Nyilván az egész ország ilyen! Egy példából ilyen következtetést levonni... Akkor nyilván Ariana Grande koncertre sem lehet menni, mert volt egy ilyen.
46/46 anonim válasza:
Nyilván nem ilyen az egész ország, de akad ebből a fajtából is, elég sok. Ugyanígy a legtöbb kismama normális, de tuti akad néhány nyomakodó. A kérdés mégis általánosít.
A baj inkább ott van, ha segítséget kérsz, és le sem tojnak. Mint engem. Amúgy nem a pasival akartam kifizettetni a csokimat, hanem én akartam kifizetni, mielőtt nekiállnak a rengeteg cuccának:-) a többi holmimmal már eleve várnom kellett, mert ő már fel volt pakolva a szalagra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!