Tudtok házi praktikát tüdőgyulladásra kismamáknak? 14 hkm
Egy házi praktikát tudok mondani: ha nem akarsz belehalni vagy minimum elvetélni, sürgősen keress egy másik orvsot. Úgy értem, hogy most azonnal menj el az ügyeletre.
A tüdőgyulladás nem vicc. Antibiotikum kell rá, házi praktikákkal,kézrátétellel és ráolvasással nem gyógyul, csak súlyosbodik. Antibiotikumot pedig terhesség alatt is lehet szedni, nem árt a babának. A láz viszont igen, meg az is, ha intenzívre kerülsz. Ráadásul ilyenkor gyengébb az immunrendszer, hogy ne forduljon a baba ellen, szóval gyógyszer nélkül esélytelen vagy. A láz pedig nagyon veszélyes a babára.
Nagyon felelőtlen az az orvos, aki "nem mer" felírni semmit.
Ha van magán nőgyógyászod, hívd fel, de ugyanezt fogja mondani.
Ha tényleg tüdőgyulladásod van, és nem csak picit köhögsz
, akkor ne házi praktikákat várj, hanem sürgősen keress egy normális orvost! Ezzel nem szabad játszani.
Khm ...
Ketszer volt tudogyulladasom
Az elonel 40 fokos laz, alig kohogtem nagyon intenziv volt a betegseg ...
A masodiknal semmi tunet nem volt, ruti tudoszuresnel derult ki h van egy 10cm folt a tudomon az antibiotikum kezelestol lettem rosszul kohogorohamok fulladas etc.
Szal tobbfele lefolyasa is lehet
De ami fontos orvos lasson ! Irany a tudogondozo hetfo reggel!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!