Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miért nem elég a kismamáknak,...

Miért nem elég a kismamáknak, ha a buszon átadják nekik az ülőhelyet? Miért akarják, hogy a boltban is előre engedjék őket?

Figyelt kérdés
2017. máj. 25. 23:03
1 2 3 4 5
 31/46 A kérdező kommentje:
Akkor olvassátok el megint a kommentemet. Én azokra gondolok, akik túlzásba esnek és mindent ráfognának a terhességre. És pl. már morogva állnak sorba vagy szállnak fel a buszra.
2017. máj. 26. 12:07
 32/46 anonim ***** válasza:
74%
Ja, persze, ha "kinyitja a száját" akkor meg az a baj, hogy mit követelőzik.
2017. máj. 26. 12:18
 33/46 anonim ***** válasza:
41%

De miert jo neked szidni masokat?

Annyira erolkodsz, hogy de igenis vannak rossz kenyes kismamak, mintha nem lenne oreg, kamasz, ferfi, no, kozepkoru, stb. aki tolakszik es bunkozik a boltban vagy a bkv-n. Ne haragudj hogy ezt mondom de eleg rosszindulatu dolog ezen ennyit porogni. Annyi sokkal de sokkal zavarobb dolog tortenik az utcan, boltban, stb. miert pont a kismamakat akarod bantani?

2017. máj. 26. 12:42
 34/46 anonim ***** válasza:
81%

En az elso masodik trimeszterben nagyon szenvedtem a hanyas es hanyingertol.

A boltokban rendszeresen zacskoval a kezemben kozlekedtem, hogy ha ram jon, hirtelen, es nem ernek ki, akkor ne az arura, vagy az elottem allora hanyjak.

Volt hogy ferjemmel voltam bevasarolni karacsony elott, rengeteg vasarlo, kicsit hosszabb, de meg kibirhato volt a sor. Sokan voltak, meleg is volt, meg budos is, megjegyeztem a ferjem ek, hogy mindjart hanyok. Kaptam nehany megveto pillantast az elottem alloktol, akik hirtelen el is huzodtak, nehogy mar oket hanyjam le...de egyiknek sem jutott eszebe, hogy kicsit elozekenyek legyenek. Sot, volt olyan, aki meg a melletunk levo sorbol ezek utan be akart furakodni elenk a "felszabadult" helyet latva. Nyilvan akkor kabatban meg kisebb pocakkal nem latszott rajtam meg annyira a terhesseg (mondjuk a kabat mar boven nem ert ossze) nem vettem magamra a tortenteket, es szerencsere meg is usztam azt a kort hanyas nelkul.

Csak azert irtam, hogy kb errol ennyit, hogy ki milyen emberseges, meg kinek mi baja van kismamkent, kin mi latszik... meg hogy masnak is ki tudja mi baja. Hat az en bajom azert eleg egyertelmu volt :D

2017. máj. 26. 12:44
 35/46 anonim ***** válasza:
77%
sosem vártam, el, de nagyon jól esett, főleg a végén, ikerterhességgel, amikor állni se tudtam de mondjuk leszaladtam a kórház büféjébe egy szendvicsért :)
2017. máj. 26. 13:56
 36/46 anonim ***** válasza:
100%

Én terhesen nagy bevásárlást tartottam a férjemmel és a mögöttünk várakozó fiatal srácot előre engedtük, mert amíg mi egy teli kocsit vásároltunk ő csak egy üdítőt és pár zsemlét.

Nyilván fontos a helyzetfelismerés is. Attól még, hogy valakinek látványos "gondja" van nem biztos, hogy a másiknak nincs.

2017. máj. 26. 14:12
 37/46 anonim ***** válasza:
78%

Inzulinos cukorbeteg vagyok. Aki ismeri ezt a betegséget, tudja, hogy terhesség alatt még labilisebb a vércukurszint. Pékdául, ha többet mozogsz a szokàsosnál.

Pàr héttel szülés előtt nagybevásárolni voltam, és már a sorban állva éreztem, hogy csúnyán leesett a vércukorszintem. Szédelegtem, tompulttá váltam, szóval kezdtem hipózni. Onnan nem sok kell ahhoz, hogy padlót fogjak.

Mindig van nálam valami vésztartalék falatka, de akkor a kocsiban maradt.

Egy ember állt előttem, mielőtt a pénztáros elkezdte volna számolni az ő cuccát, megkérdeztem, megehetnék-e egy kis szelet csokit fizetés előtt, mert leesett a cukrom.

NEMET MONDOTT!

Ahogyan a pasi is, amikor megkértem, hagy fizessen ki előtte a csokimat. Nem az összes cuccomat, csak a csokit.

Nyilván megettem a csokit, mert muszáj volt. Mire én következtem, már jobban voltam, és legszívesebben megtéptem volna mindkettőt.

Ha úgy vesszük, én is tolakodó kismama voltam.

2017. máj. 26. 17:58
 38/46 anonim ***** válasza:
78%
Mondjuk én se értettem volna, hogy miért fizessem ki. Megeszed aztán a papírt lehúzzák és kifizeted amikor sorra kerülsz. Én is csináltam már, ki kellett nyitnom egy üdítőt, a pénztárnál semmi gond nem lett belőle.
2017. máj. 26. 19:13
 39/46 anonim ***** válasza:
72%

Nálunk a Metro àruházban nem bonthatsz ki semmit. Ezt a szabályt elég szigorúan veszik.

Ezért kérdeztem rá.

De azért köszi a lepontozást.

2017. máj. 26. 19:41
 40/46 anonim ***** válasza:
61%
Nem pontoztalak le. De amúgy akkor a Metro munkatársai is elég bunkók, hogy ilyen helyzetben belekötnének, hogy kinyitottál egy csokit mielőtt kifizetted.
2017. máj. 26. 19:43
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!