A felvágott sem ajánlott a kismamáknak?
ami nyers hőkezeletlen húsból van, vagy füstölt (szalámi, kolbász) azt elvileg nem ajánlják.
gyakorlatban nekem a védőnő és a dokim is azt mondta hogy egyek bármit nyugodtan..
saját ölésű disznót eszünk egész évben nem is tudtam volna kikerülni a füstölt szalonnát, kolbászt...szerintem ezekkel kevesebbet ártok mint egy bolti "csirkemell sonkával" amibe kb. 10% hús lehet..
egyébként mint írtam a májas kérdésnél is, 2 éves makk egészséges a lányom
A májast én végig kívåtam, 2 szelet kenyérre, amugy se minden nap, hanem csak időnként nem okozhat gondot. Szalámit én is ettem, arra figyeltem, hogy bolti legyen, gyulai, pick stb talám bevizsgálja a husait, de persze semmi sem garancia.
Ismerostol hozott kolbászból nem ettem, de abban meg nincs tartosito adalek, viszont nincs is bevizsgalva a hus.
Normalis mennyisegben nem okozhat gondot, de ha fertozott a hus, egy szelet is eleg a bajhoz.
Generaciok ették előttünk terhesen ezeket, mindent nem vonhatsz meg magadtól.
Gondolkozzatok már!
Ti is és rajtatok kívül még számos generáció egészségesen megszületett az ilyen táplálkozási ajánlások nélkül!
Az ostobák elhisznek mindenféle ajánlást, aztán meg nyüszítenek, hogy mindenféle hiánybetegségeket kapnak!
Semmi felvágott nem való senkinek szerintem se!
Töltsd le a Vida Ági babaszakácskönyvet, isteni szendvicskrémek (csikemellből, májból, zöldségekből) vannak benne, amit majd a babának is csinálhatsz, és a család többi tagja is fogyaszthatja!
"babaszakácskönyv"?
A kismamáról van szó!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!