Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lassan ott tartunk hogy az a...

Lassan ott tartunk hogy az a gyerek a tökéletes aki beteg?

Figyelt kérdés

Csak a vélemények érdekelnek.

Egy fiatal nő ismerősömnek a babája down szindrómás ami állítólag a szülés után derült ki csak sajnos. Nem mondott le róla, ami számomra érthető is, hiszen megszülte megismerte megszerette, nem pedig a terhesség alatt derült ki a betegség, mert véleményem szerint akkor mindenkinek az a legjobb ha az a gyerek nem születik meg.

Egy szinten felnézek erre a nőre, mert nem egyszerű szitu az biztos, de amit művel én azt hiszem több mint sok.

Ő úgy állítja be ezt a gyereket mintha egy messiás lenne, és nem túlzok. Ezt híreszteli élőben is, a Facebookon is. Valósággal kampányol hogy a down beteg gyerekével mennyivel több a világ és hogy mennyit ad ő erre a világra. Azt állítja ezek a gyerekek a tökéletesek és nem pedig az egészségesek. Ez verte ki nálam a biztosítékot. Én elhiszem hogy nehéz neki, elhiszem hogy sok erő kell hozzá, de azért ne állítsuk már be a down szindrómát úgy mintha ez lenne a természetes az egészséges gyerek meg mellette semmit nem jelent. Nem túlzás ez? Miféle új gondolat ez?

Személy szerint én ezen ki vagyok akadva kicsit..

2017. máj. 14. 16:37
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Kemény hozzádzólasok vannak azért!nekem down kisfiam van születes utan derült ki.Imádjuk ugyanugy mint a nővérét és semmivel sem több vagy kevesebb.Ugxanúgy neveljük mint a testvérét.Minden szülő akivel ilyen történik,és ez nem jó érzés amikor megszenvedsz megszülöd azt a gyermeket es kiderül,hogy...Mindenki egeszseges gyermekre vágyik,akit megálmodik.Akit írtál ő is úgy van vele hamár az Isten ezt adta neki akkor meglatja a rosszban a jót,és nyilvan neki ez egy belső megnyugvás.

Végezetül egy downos is ugyanannyira tökéletes,mint egy egeszseges,csak kicsit másként.

2017. máj. 16. 19:38
 22/22 anonim ***** válasza:
lehet azanyjanak csodas az ilyen gyerek en ki nem allhatom oket es meg baratnonek sem vallalnek olyat akinek ilyen gyereke van. No vagyok es ha szules utan tudtam volna meg hogy DS a gyerek intezetbe adtam volna vagy lemondtam volna rola meg a korhazban.
márc. 30. 12:32
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!