36 hetes terhesség és óvodás beteg gyerek. Ti mit tennétek?
A kérdés igazából az, hogy nagyon félek a hányás, hasmenéstől. Ott a környékén ez tombol most. A Kisfiam itthon volt a héten mert köhögött és kötőhártya gyulladása is lett. Nem is volt olyan vészes. Hamar meggyógyult. Én viszont több mint egy honapja hol a torkom fáj, folyik az orrom vagy köhögök. Mindig vissza esek. Hallom , hogy az oviban a csoportban három gyerek is összehányta magát. Legutóbb Mikó a fiam ilyet kapott el ő hányt egyszer, én meg majd belehaltam. Ti vinnétek igy még az éven erre a pár napra oviba? Talán nem kapnánk el több nyavaját ha otthon tartanám.
De ha meg lesz a pici akkor sem lesz jobb a helyzet. Pont jön az influenza szezon.
Nálunk pont ugyanez van!
Csütörtökön az egyik kislány hányt az oviban,elkapta a vírust!
Én tegnap nem vittem be,pont azért,hogy ne kapja el és hozza haza!
Mondták,hogy a fél csoport megbetegedett!
37. hétben vagyok,mi már szerintem nem megyünk!
Az influenza ellen én az oltást megkaptam,így a baba is és én is védve vagyunk!
Eloszor is nyugodj meg a hanyas-hasmenes virus semmit nem fog a babanak ártani(már ha meg benn van,ha elkapnatok)en 38 hetes voltam ,mikor hazahoztak a gyerekek...cefetul voltam két napig,ennyi történt..a baba pedig kiirt nap utan született
De amugy szerintem en sem vinnem a helyedben.
Én mikor legutobb elkaptam egész éjjel hánytam a laborba a wcbe meg ment a hasam. Annyira ne tudtam abbahagyni a hányást , hogy az agyam nem kapott elég oxigént és lebénult mindenem vagy 10 percre. Meg sem tudtam mozdulni. Nagyon megijedtunk abférjemmel. Mégegyszer nem szeretném ezt átélni , főleg ilyen nagy pocakkal.
Sajnos én ha valamit elkapok a gyerektöl, nagyon beteg tudok lenni.
Utolsó Köszi neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!