4. napja kesik a menszim, terhes vagyok?
Sziasztok
Azt hiszem egy kicsit hosszu lessz de nagyon megkoszonom a valaszotokat.
Oktoberben hagytam abba a fogamzasgatlo szedeset.
Novemberben megjott 28 napra a mensim,sok jott de csak 3 napig tartott. Multheten 28-an nagyon elkezdett fajni a hasam, a jobb oldalon. Elmentem dokihoz,csinalt huvelyi ultrahangot azt mondta hogy felfazas.
Most mar 4. napja kesik, nem vagyok rosszul semmi bajom nincs. De a bimbmoim nagyon erzekenyek es azt hiszem sotetebbek is, a mellem csak egy kicsit faj.
A surgossegin voltam mivel a dokimat nem ertem el.
Csinaltak tesztet is aminek az eredmenyet nem kozoltek igy hat gondoltam negativ.
Lehetseges,hogy terhes vagyok de meg multheten nem latszodott az ultrahangon? Allitolag 5 hetes vagyok ha vagyok.
Nagyon szepen koszonom elorre is minden valaszolonak.
Te is csinálhatnál tesztet.
Én 5+3 hetesen voltam dokinál pozitív teszttel, és 8,3 mm-es petezsákot látott.
Szóval neked vagy később fogant, vagy nem vagy terhes. De ezt észrevette volna a doki. Szerintem.
kedves utolso :) fogok tesztet csinalni de most per pill nincs ra lehetosegem.
Koszonom hogy vetted a faradsagot a szarkasztikus valaszodhoz :)
Szerintem sokkal egyszerűbb venni egy tesztet, mint ide irogatni ilyen semmilyen kérdésekkel.
Ha akarsz gyereket, sztem alap, hogy tudatosan készülsz rá, és van teszted otthon. Nálam legalábbis így lenne.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!