Miért van az, hogy egyes anyukáknak az a legnagyobb problémájuk, hogy éppen 1 cm-el nagyobb a gyerek vagy nem? Míg másoknak rendellenes fejlődésű a baba, nagyon beteg? (pont ma olvastam egy anyuka 20 hetesen kell hogy megszülje a picit)
Nyilván nem említhető egy lapon a beteg baba és a babakocsi problémája. Az utóbbi nem is probléma, hanem egy megoldandó kérdés, feladat. Attól még lehet mástól tanácsot kérni babakocsi ügyben is.
Igazából nem értem a kérdésedet, mi ezzel a baj? Ez itt nem olyan oldal, ahol hatalmas bajokat lehet megvitatni, hanem bármit. (És szerencsére a jelentéktelennek látszó problémákból azért több van.)
Én is észrevettem. Tőlem azt szokták kérdezni, de konkrétan így: Tudod, hogy az se jó, hogy te semmin sem aggódsz? Nem aggódsz ez miatt?
Kissé furán néztem rájuk.
Sok a jótanács, és a ferdén nézés, amiért nem siránkozom a baba miatt, aki a saját üteme szerint fejlődik. Mikor látják, hogy még nem jár 11 hónaposan, jönnek azzal, hogy talán foglalkozásra kéne vinni, az övé már 9 hónaposan szaladt. Ha erre nem kapok rohamot és nem esek kétségbe, jönnek azzal, hogy felelőtlen anya vagyok. Ezt eljátszották már fogakkal, beszéddel, ruhákkal (miért nem adsz rá mesefigurásat, így sivár lesz a lelke...) babakocsival (tudod, hogy ez az olcsó vacak veszélyes, kieshet belőle) holott az enyémnek is épp olyan a biztonsági öv-rendszere.
Nem értem a mindenen parázó, teljesen egészséges gyerekek anyukáit.
Nyilván mikor beteg a baba az a legmegrázóbb probléma! Én tettem ma ki a kérdést h mi a vélemény egy bizonyos babakocsiról....hidd el nem ez a legnagyobb problémám és nem azzal akarok felvágni h hány ezerért veszünk majd sőt, bizonyos anyagi keretek között gondolkodunk csak és úgy h 2-3gyereket kibírjon...mivel tanácstalan vagyok és ez egy ilyen oldal feltettem hátha a tapasztaltabb anyukák tudnak segíteni!!
De hidd el átéltem már egy baba elvesztését sajnos úgy h ha valaki én tudom h mi nagyobb probléma!!! Ja és még valami h szerintem ha valaki 50-60ezres babakocsit nézeget az nem olyan gáz én azt nem értem mikor több száz ezreset nézegetnek,de mindenkinek szíve joga és hangsúlyozom ez egy ilyen oldal ahol kérdéseket tehetünk fel és segíthetünk egymásnak ha épp van tapasztalatunk egy adott dologról!
Csatlakozom!
Akkor ennyi erővel, amikor valaki azon aggódik,hogy a sok hitel mellett miből tarja el a családját, mondhatnánk neki,hogy Afrikában még ivóvíz sincs. Nyilván sajnálja, de mindenkinek a saját gondja a gond!
A lányom, 29 hétre született, örültünk, mert egészséges.
Akinek 25. héten született, aggódott, hogy életben marad-e. Akinek 27. héten, hogy lesz-e agyvérzés. Akinek 31. héten, hogy szemüveges lesz-e. És az is tud aggódni valamin, aki a 40.héten szül... Sokan sírnak azért, mert az orvos feleslegesen befekteti őket a kórházba... Sokan meg azért, mert inkább bent lettek volna 9 hónapig is akár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!