Meddig engedtétek hogy a nagyobb gyerek a növekvő pocakoton üljön?
Szia!
Nekem kimondottan nem ült a pocimra, de amikor hanyatt feküdtem még sűrűn rám dőlt úgy hirtelen megszeretgetni a babát! Karácsonykor meg sűrűn "megszorongatta" a tesót örömében! (Április végén szültem! Nagy akkor volt 2 éves)
Azért mindent nem kell hagyni a gyereknek, már megbocsáss.. !
Ha nem esik jól, akkor miért hagyod neki? Az is a nevelés része, ha empátiára és együttérzésre neveled a gyermeket és jelzed, hogy mi hogyan esik neked is. 2 évesnek már el lehet magyarázni.
Én egyáltalán nem engedném. Nem attól leszel jó anya, ha bármit megengedsz neki, sőt...
Ha szeretnél még egy babát, akkor rá is vigyázni kéne, nem csak a nagyobb gyerekre.
Elég hamar fájni kezdett, ha a hasamra ült, azóta a szeméremcsontomra ültetem, ott egyáltalán nem kényelmetlen.
19 hónapos kisfiú és 21 hetes kismagzat anyukája
7 hetes terhessegnel a mehed a szemeremcsont mogott van. Konkretan kb a 12. hetig. Ugye ezt tudjatok korabbi valaszolok???
Szoval hiaba ul a kerdezo hasara a kislanya, a mehet es a babat nagyon-nagyon nem fogja meg ilyenkor megnyomni!
Speciel most meg ettol bajod nem lesz, gondolom nem ugral rajta. Ettol fuggetlenul en elkezdenem most mar ezt vele megbeszelni es inkabb talaljatok ki egy ujabb pozt mar az elejen.
9:18 vagyok
A kérdező sem lesz mindig 7 hetes, ugye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!