Ha elmegyek 4D uh-ra megmondja a doki hogy milyen nemű a gyerek?
Nekem 4d-n a szonográfus picit mozgatta a hasam, hogy a lányom fészkelődjön.
A doki is megmozgatta a hasam sima uh-n, ha a baba nem volt elég aktív.
Mondjuk guggolni és lépcsőzni nem küldtek soha. Inkább adtak szőlőcukrot, vagy a hasamat mozgatták.
Szia!
Mi pont ma voltunk 4D-s UH-on. Hihetetlenül jó volt. Azonnal azzal kezdte, hogy megkérdezte tudjuk-e már a nemét. Mi már tudjuk mert 2x is mondták, hogy fiú, de ő is megnézte. (tényleg fiú, akkora kukija van, hogy még :D )Mi már a legelején megbeszéltük, hogy menni szeretnénk. Nagyon megérte hidd el nekem! Mindent megnézett a bébin, a vérkeringését, hogy jut-e elég oxigén neki az agyába. A köldökzsinór vér és oxigénellátását is megnézte. A szívét is alaposan megvizsgálta, a kamrákat egyenként meghallgatta, hogy mindegyik jól "szuperál"-e. Szerintem ha a nőgyógyász azt is mondja, hogy a baba egészsége szempontjából nem fontos azért sokkal alaposabban megvizsgál az alatt a 45 perc alatt míg bent vagy. Nem tudom, hogy hova valósi vagy, de mi Kiskunfélegyházán csináltattuk a kórházban. 9000 Ft volt és ezért kaptunk 4 képet és 22 percnyi filmet a csöppünkről. :)
Boldog Babavárást!
26+1 hkm
Előtte egy fél órával ettem egy kis csokit, ettől mindig felébredt és aktív volt a leányzóm :)
Fantasztikus a 4D, a szonográfus is, ha jó szívvel csinálja, akkor részletesen elmond mindent, és az olyan jó :)
Jó babavárást!
"Mindent megnézett a bébin, a vérkeringését, hogy jut-e elég oxigén neki az agyába. A köldökzsinór vér és oxigénellátását is megnézte. A szívét is alaposan megvizsgálta, a kamrákat egyenként meghallgatta, hogy mindegyik jól "szuperál"-e."
hát nálunk itt SEMMI ilyet nem csinált :(
csak képek (6 vagy 8), film 14 perces
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!