36. héten nagyon beteg vagyok mit tegyek?
Figyelt kérdés
36 hetes kismama vagyok egy nagylánnyal(17 hós).ő beteg lett én is elkaptam.ő már rég kikecmergett csak picit folyik az orra-én visztont egyre betegebb lettem,mentem a körzetihez-tea,pihenés-ez volt a javaslat...oké.de jobban nem lettem,majd 3 nap után belázasodtam(38,7)mentem a nőgyógyászhoz aki azt mondta itt már bizony ANTIBIOTIKUM (augmentin kell)most nem tudom mi legyen tényleg szenvedek nagyon,de az orvosságtol félek bajt ne okozzon a kisfiunak.sztetek?2014. dec. 3. 15:30
1/8 anonim válasza:
NEmrégen szedtem antibiotikumot hugyúti fertőzésre,nem lesz tőle semmi baja,viszont a láztól igen!
37hkm
2/8 anonim válasza:
Nézd csak, ezt találtam Neked. Szerintem szedd be, ha indokolt, mert lehet rosszabbat teszel, ha nem. Jobbulást!
3/8 anonim válasza:
Ha megfelelő antibiotikumot szedsz,azzal nem lesz baj. Én szedtem mindkét fiammal terhesség alatt és egyikőjüknek sem lett baja...
4/8 anonim válasza:
Szerintem hallgass az orvosra, a lázra tényleg azt mondják hogy az veszélyes
5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat be fogom venni!
2014. dec. 3. 15:52
6/8 anonim válasza:
Az orvosra hallgass, ezért járt orvosira.
7/8 A kérdező kommentje:
2es elolvastam a linket...köszönöm szépen,de nyugodt nem lettem :( nem értem miért nem mondta senki h a láz ilyen veszélyes :(((((a háziorvosnak is emlitettem mikor visszamnetem a lázat,de annyit mondott h paracetamolos lázcsillapitás,borogatás.éreztem én h nem elég :(én meg szándékosan nem is néztem a netet mert mindenki óva intett az öndiagnosztizálástol:(lehet jobban járok pedig
2014. dec. 3. 15:59
8/8 A kérdező kommentje:
kedves 6os értem én de ilyen alapon a háziorvos is oda járt:(
2014. dec. 3. 16:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!