Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36. héten nagyon beteg vagyok...

36. héten nagyon beteg vagyok mit tegyek?

Figyelt kérdés
36 hetes kismama vagyok egy nagylánnyal(17 hós).ő beteg lett én is elkaptam.ő már rég kikecmergett csak picit folyik az orra-én visztont egyre betegebb lettem,mentem a körzetihez-tea,pihenés-ez volt a javaslat...oké.de jobban nem lettem,majd 3 nap után belázasodtam(38,7)mentem a nőgyógyászhoz aki azt mondta itt már bizony ANTIBIOTIKUM (augmentin kell)most nem tudom mi legyen tényleg szenvedek nagyon,de az orvosságtol félek bajt ne okozzon a kisfiunak.sztetek?

2014. dec. 3. 15:30
 1/8 anonim ***** válasza:

NEmrégen szedtem antibiotikumot hugyúti fertőzésre,nem lesz tőle semmi baja,viszont a láztól igen!

37hkm

2014. dec. 3. 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:

Nézd csak, ezt találtam Neked. Szerintem szedd be, ha indokolt, mert lehet rosszabbat teszel, ha nem. Jobbulást!

[link]

2014. dec. 3. 15:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Ha megfelelő antibiotikumot szedsz,azzal nem lesz baj. Én szedtem mindkét fiammal terhesség alatt és egyikőjüknek sem lett baja...
2014. dec. 3. 15:46
 4/8 anonim ***** válasza:
Szerintem hallgass az orvosra, a lázra tényleg azt mondják hogy az veszélyes
2014. dec. 3. 15:51
 5/8 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat be fogom venni!
2014. dec. 3. 15:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Az orvosra hallgass, ezért járt orvosira.
2014. dec. 3. 15:59
 7/8 A kérdező kommentje:
2es elolvastam a linket...köszönöm szépen,de nyugodt nem lettem :( nem értem miért nem mondta senki h a láz ilyen veszélyes :(((((a háziorvosnak is emlitettem mikor visszamnetem a lázat,de annyit mondott h paracetamolos lázcsillapitás,borogatás.éreztem én h nem elég :(én meg szándékosan nem is néztem a netet mert mindenki óva intett az öndiagnosztizálástol:(lehet jobban járok pedig
2014. dec. 3. 15:59
 8/8 A kérdező kommentje:
kedves 6os értem én de ilyen alapon a háziorvos is oda járt:(
2014. dec. 3. 16:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!