Fáj a torkom. Nem szeretnék beteg lenni.31 hetes vagyok. Mit tegyek? Mivel kúráljam magam?
Figyelt kérdés
2014. nov. 19. 08:41
1/7 anonim válasza:
Tea,grapefruit, tantum verde és sàl legyen a nyakadon egész nap. Nekem ez segített.
2/7 anonim válasza:
Én is 31 hetes vagyok:D Nekem a párom beteg 3.hete,de hogy lekopogjam én nem kaptam el. De nagyon féltem én is. Nem lehet, hogy csak száraz a levegő a lakásban és attól kapar? Nekem az szokott az oka lenni. Házi praktika,mint méz, inkább nem ajánlott,mert allergizáló lehet a baba számára. Próbálj meg egy kis meleg sós -lehetőleg valami Himalájai vagy minőségi tengeri - vízzel gargalizálni. C-vitamin 2000mg-ig mehet! Ami nem kell kiürül,de amúgy is extra szüksége van rá a picinek. Citrusfélék is mehetnek. Ha nem használ semmi,akkor csak olyan bogyót vegyél be,amit az orvos is jóváhagy!Esetleg ha van infralámpád,akkor a nyakadat elől meglámpázhatod,persze nem túl közelről és ne sokáig. Ja, és mentolos cukorral vigyázz,mert a mentol káros a kicsire nézve. Drukkolok,hogy jól legyél! :D
4/7 anonim válasza:
2. vagyok.A tantum verde jó amúgy,csak a mentol és az aszpartám miatt nem ajánlják. Nem könnyű választani...
5/7 anonim válasza:
Fekete negró, méz, hársfa tea - nekem ezek segítettek a 16. hétben voltam megfázva.
6/7 anonim válasza:
Én mézbe kevertem reszelt gyömbért, és egy kis fahéjat. Azt kanalazgattam amikor fájt a torkom, és köhögtem. A köhögés szinte azonnal elmúlt, a fájdalomnak kellett 3 nap. Mindig ettem egy teáskanálnyit amikor éreztem, hogy megint kapar. És mellette hársfateáztam is, és C-vitamint szedtem kicsit nagyobb adagban.
7/7 anonim válasza:
Nekem is megfájdult a torkom valamelyik nap, méz és málnalevél tea másnapra elmulasztotta, viszont 31 hetesen nem biztos, hogy szabad. De az biztos, hogy hatékony. Mondjuk valószínűleg ha 1-2 csészével megiszol, nem fog azonnal szétpattanni a méhszájad... :) Szerintem...
37 hkm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!