Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tűnök igénytelennek ha...

Nem tűnök igénytelennek ha terhességem alatt végig melegítő nadrágban vagyok?

Figyelt kérdés
Felūlre persze csinosan öltözök de egy állapot miatt nem akarok kūlön kismama ruhákat beszerezni.Ha megszūltem ugyanugy rendes nacikat fogok hordani abból leszűrhetik hogy ez csak ideiglenes nem?
2017. ápr. 18. 09:16
 81/91 A kérdező kommentje:
de mi az a mackónadrág? ugy beszéljetek hogy értsem is
2017. ápr. 19. 15:34
 82/91 anonim ***** válasza:
100%
Amiben te es a parod lezengtek, az!
2017. ápr. 19. 15:39
 83/91 anonim ***** válasza:
80%
Ami te aljnak hívsz.
2017. ápr. 19. 15:39
 84/91 anonim ***** válasza:
82%

hát ez: :)

[link]

2017. ápr. 19. 15:51
 85/91 anonim ***** válasza:
100%
Mackó: [link]
2017. ápr. 19. 15:54
 86/91 anonim ***** válasza:
62%
off: Én sem hallottam még az "alj" szót, de most utána néztem. Az elvileg szoknyát jelent. Gondolom valamilyen tájegységre jellemző szóhasználat ez.
2017. ápr. 19. 16:04
 87/91 anonim ***** válasza:
100%
Mackónadrág=otthonra, sporthoz való "alj", ami utcára igénytelen, elegáns vagy akármilyen kardigánnal egyenesen röhejes és izléstelen
2017. ápr. 19. 17:10
 88/91 A kérdező kommentje:
jolvan már csak pár hét aztán nem hordom utcára várom már hogy leváltsam mer utcára nem szeretem hordani csak a babám nem fogom összenyomni meg ez igy kenyelmes
2017. ápr. 19. 17:46
 89/91 anonim ***** válasza:
100%
Kb így kezdted. Erre közöltük, mit kéne hordani ilyenkor. El ne kezdjük már előröl, bánja a fene, hogy mit hordasz.
2017. ápr. 19. 17:52
 90/91 anonim ***** válasza:
100%

" állapot miatt azt is aki 0 Ft-tal terhes mer lenni.Könyörgöm utána ott az anyasági,a csp,gyes ezekből már ellehet látni egy gyereket, tudom mert ez a második lesz.Az első előtt sem volt munkahelyem suliból mentem szūlni"

Gratulálok, nagyon jó sorsa lehet így a gyerekednek és a másiknak is, aki most fog megszületni.

Ha úgy alakulna, hogy apukával külön folytatnátok, akkor mihez kezdenél magaddal és a gyerekekkel? Miből vennél nekik kaját, miből látnád el őket? Tudom, hogy közös gyerek, de legyünk reálisak, szinte mindig az anyánál maradnak, az apukák szeretnek lelépni és semmit nem tenni a kötelező gyerektartáson felül.

Abból hogy tartanád el magad és a két gyereket?

Nem lenne szabad a semmire gyereket vállalni.

A párod gondolom milyen jó arc lehet, ha a terhes feleségétől egy terhes nadrágot is sajnál.

Szegény gyerekek....

Hogy mit hordasz, az szerintem eltörpül az igazi probléma mellett.

A kérdésre visszatérve én a leggingset ajánlanám így. Nem a legjobb , legtrendibb ruhadarab, de egy hosszú felsővel válalhatóbb viselet a mackónadrágnál. Leggingsből is vannak vastagabb anyagúak, amik nem látszódnak át, nem harisnya szerűek, de azért jól nyúlik.

2017. ápr. 20. 17:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!