Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tűnök igénytelennek ha...

Nem tűnök igénytelennek ha terhességem alatt végig melegítő nadrágban vagyok?

Figyelt kérdés
Felūlre persze csinosan öltözök de egy állapot miatt nem akarok kūlön kismama ruhákat beszerezni.Ha megszūltem ugyanugy rendes nacikat fogok hordani abból leszűrhetik hogy ez csak ideiglenes nem?
2017. ápr. 18. 09:16
 51/91 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó, biztos vagyok benne hogy megszakitással...Ja várj, nem, itt mindenki óvszer vagy tabletta mellett lesz terhes
2017. ápr. 18. 16:48
 52/91 anonim ***** válasza:
86%
Most komolyan: nem tudom,hogy én ertek-e félre valamit,de már nem értem a kérdést. A kényelem a szempontod,nem az,hogy ki mit gondol. De akkor miért kerdezted,hogy nem tunsz-e igénytelennek? 38 hetesen meg mar miert érdekes? Arra már én is azt mondom,hogy tényleg mindegy,ne rohanj terhes nadragert
2017. ápr. 18. 16:55
 53/91 anonim ***** válasza:
83%
38 hetesen minek hülyíted itt a népet?! Lehet, hogy holnap megszülsz, nem tök mindegy, mi van rajtad? A 8. héten még lett volna értelme ennek a kérdésnek, most már szerintem nincs.
2017. ápr. 18. 18:05
 54/91 anonim ***** válasza:
86%

"Nehogy már azt nézze az ember hogy más szemének mi a jó,mikor kényelmesen is lehet." - Akkor minek tetted fel a kérdést?

Másrészt, talán szerinted el lehet tartani egy gyereket családiból, meg GYES-ből, de mások nem csak etetni akarják a gyereküket, hanem egyéb szükségleteit is ki szeretnék elégíteni, megadni neki, amit lehet.

Te kérdeztél, és a kínos részleteket is te osztottad meg velünk, akkor most miért kell hüppögni, ha az ember megmondja a véleményét? De! Slamposnak és igénytelennek tűnsz benne! Pláne csinos fölsővel.

2017. ápr. 18. 18:07
 55/91 anonim ***** válasza:
86%
Kerlek, tegyel fel kepet egy kardiganodrol es egy nadragodrol. Egy osszeallitast. Kivancsiva tettel.
2017. ápr. 18. 18:11
 56/91 A kérdező kommentje:
Hat csak azokat lehet hūlyiteni akik vevők rá ti reagáljátok túl én csak annyit válaszoltam volna hogy igen vagy nem de tinektek mindent regénnyé kell kifejtenetek hát vessetek magatokra ti akartatok válaszolni abból nekem nem származik semmi rossz.Párom jól keres így nem élūnk rosszul és nem csak az etetésūkre jut hanem másra is.Én GYES alatt lettem terhes akkor hogy mentem el volna dolgozni az első után és megszakítással sose jöttem fel kérdezgetni hogy mikor jön meg.Siralmasak vagytok én csak súlyos esetekbe ítélek el valakit ha pl agyonver,kínoz,megöl,elrabol valakit,lop,árt de azért mert mi van rajt,nem volt még munkája vagy nem tervezett terhessége van azért soha.
2017. ápr. 18. 19:19
 57/91 anonim ***** válasza:
76%
Akkor miért tetted fel a kérdést? Továbbra sem értjük!
2017. ápr. 18. 19:31
 58/91 anonim ***** válasza:
78%
De, igenytelen vagy. A parod is.
2017. ápr. 18. 19:40
 59/91 anonim ***** válasza:
71%

Eddig az volt, hogy anyaságiból, GYESből, csp-ból el lehet látni egy gyereket. Na meg hogy aki nullára vállal, az szégyelje magát és ne legyen gyereke...Most meg? Jól állnak. Jól keres apuka.

Mostmár kezdem kamunak gondolni a kérdést.

2017. ápr. 18. 19:48
 60/91 anonim ***** válasza:
77%
Jol keres, de egy normalis nadragod nincs...UH-ra, orvoshoz is mackonaciban mentel?
2017. ápr. 18. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!