Nem tűnök igénytelennek ha terhességem alatt végig melegítő nadrágban vagyok?
Mennyi paraszt!
Nem elonyos a melegito, vegyel kismamanacit vagy leggingset.
42 es vagyok ja meg annyit hogy ez a melegitő ami ilyen szükösebb volt inkább nem azba lötyogős már a 35. hét fele kezdtem el felvenni mert addigra mar a leggingseim is kényelmetlenek lettek sajna.
De nyarom volt hárem nadrágom azt nagyon szerettem lata volt megis kenyelmes.
"Nem dolgoztam előtte szóval így táppénzem sincs meg egyéb juttatások sem.Páromat nem akarom nyaggatni vele hogy vegyen nekem melegítőben is jó."
Na ezért kellene nulla munkaviszonnyal szülni...vagy ha már az nem jött össze akkor legalább nem ilyen párkapcsolatba szülni ahol igy gondolkozol. Mi lesz veled a szülés után? A gyes nem sok mindenre elég hogy ne kelljen kérned...
Ez gázabb mint a melegitő..
Amúgy meg a majdszülésutáncsinosleszekterhesenminek hülyeség, sokkal csinosabban öltöztem kismamaként mint szülés utàn amikor huszadrangú kérdés lett mi van itthon rajtam. De te tudod.
Én tudtam jól,hogy slampos csak kiváncsi voltam mit mondatok.Ti elítélitek azt aki nem védekezik,aki melegítőben jár egy állapot miatt azt is aki 0 Ft-tal terhes mer lenni.Könyörgöm utána ott az anyasági,a csp,gyes ezekből már ellehet látni egy gyereket, tudom mert ez a második lesz.Az első előtt sem volt munkahelyem suliból mentem szūlni.Mielőtt félreértenétek nem a pénz miatt szūlök hanem mert mindkettő ugy csuszott be és megtartottam őket.Meg szokták látni hogy terhesség előtt mindig kinti aljakat vettem fel és csak van annyi sūtnivalójuk hogy ha csak terhesség alatt vagyok igy akkor az êrthető.Meg nem fél éven át mert már 38 hetes vagyok két hét mulva vagy előbb minden a régi lesz velem.Egyébként sok felsőt is félreraktam mert szűkek.Nehogy már azt nézze az ember hogy más szemének mi a jó,mikor kényelmesen is lehet.
Párom nem fog kiábrándulni mert ő nem hord mást melegítő nadrágon kívūl.Meg a kardigán a bajotok hát én nem veszek fel kötöttet vagy melegítő kardigánt.Elegáns kardigánaim vannak.Köszönöm nem kell mert nekem igy kényelmes míg másállapotban vagyok.
"Ti elítélitek azt aki nem védekezik,aki melegítőben jár egy állapot miatt azt is aki 0 Ft-tal terhes mer lenni."
Elítélem bizony. És a melegitő a legkisebb gond ebből csak te nem érted.
A parod is melegitoben eli az eletet?! Mit dolgozik?
Olyan felelotlenek vagytok amugy. Van mar gyereked, szultel mar a nullara...
Mutass már egy kardigánt kérlek, ami jól áll a macinacihoz. Ami elegáns, csak hogy képben legyek.
Igen, így aztán triplán elítéllek, ahogy a többi semmire szülőt is. Úgy látom, már a második becsúszása előtt elfogyott a GYES, mert gumira már nem jutott. Mond már meg légyszives, hogy az anyasági, a csp, és a GYES mire elég? Le merném fogadni, hogy egyike vagy a sok "mikor utalják a családit" kérdezőnek, és most eskü, elvonatkoztatok az igényes öltözködéstől. Csak tudod ilyenkor felmerül a kérdés, hogy mennyire átlag alatt élhettek. Persze, lehet mondani, hogy jajj, a gyerek boldog, meg ilyesmi, megnézném szegényt, hogy engeded óvodába, hogy néz ki. Apukát is a melegítőjével, télen fölé műbőr kabáttal. Nyáron meg makkos cipővel 99% nylon zoknival, vagy szandállal. De ez tipikus, aki nem ad az öltözködésre, ha ez nektek így jó, akkor nincs probléma. Te is tudtad, hogy igénytelen vagy, hiszen ha nem az lennél, nem tetted volna fel a kérdést. Nagyon sajnálom a gyerekeidet, aki a létminimum alatt nő fel és azt látja, hogy hogy kell kijönni családiból és GYES-ből , mert ugye az anyasági egyszeri, mikor meg már lóg Demoklész kardja, és lassan vége a GYES-nek, ugye becsúsztatjátok a harmadikat, ami az ördögi kör és jön a bravúrosság, hogy éljetek meg családitól családiig. Ez a szomorú, és a ruházat a legkisebb probléma.
Mentél volna el dolgozni.. miután tudtad az első után, hogy mennyire nehéz beosztani a semmit..de nem, egyszerűbb a semmire.
Csupasz fenékre meg bőven sok még az egy gyermek is.
"mindkettő ugy csuszott be és megtartottam őket."
Hogy csúszott be kettő?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!