Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tűnök igénytelennek ha...

Nem tűnök igénytelennek ha terhességem alatt végig melegítő nadrágban vagyok?

Figyelt kérdés
Felūlre persze csinosan öltözök de egy állapot miatt nem akarok kūlön kismama ruhákat beszerezni.Ha megszūltem ugyanugy rendes nacikat fogok hordani abból leszűrhetik hogy ez csak ideiglenes nem?
2017. ápr. 18. 09:16
 31/91 anonim ***** válasza:
87%

Nem akarom elkepzelni;)

Ezek szerint te nem rendelkezel jovedelemmel, nem nem akarsz, hanem nem mersz kerni.

Csinos melegito nincs.

2017. ápr. 18. 10:31
 32/91 anonim ***** válasza:
79%
Mekkora a mereted? Postakoltsegert cserebe szivesen elkuldok neked egy kismama farmert.
2017. ápr. 18. 10:33
 33/91 anonim ***** válasza:
73%
Nem akar kérni most, majd csak terhesség utánra. Logikus nem?! De utána írta azt is, hogy vannak csinos szoknyái, nadrágjai... nekem kissé ellentmondásos.
2017. ápr. 18. 10:44
 34/91 anonim ***** válasza:
59%

32. Ez igazan kedves felajanlas Tőled!

33.: szerintem azért,mert ha eleve ritkán vesznek ruhát,akkor inkabb hosszutavra venné és nem csak a terhessegre. Igen, az rt írta,hogy sok csinos más ruhája van,de azt pont most nem fogja tudni hordani. Szerintem nincs itt ellentmondás...

En továbbra is a bandazsra voksolok,ha nem akarsz költeni. (Nekem teljesen bevált) Még magad is megcsinalhatod egy rugalmasabb poloanyagbol. Vagy ha nem tudsz varrni,akkor akár egy régi felsonek az alját levagod és azt veszed fel. (Az a lényege,hogy alatta lehet kigombolva a naci) vagy ha van ujjatlan nyári felsod,azt is megnezheted,hogy nyulik-e annyit,hogy jó legyen derekra.

2017. ápr. 18. 10:57
 35/91 anonim ***** válasza:
80%
Kerdezo, el kell keseritselek, szules utan lehet, hogy a hasad EVEKIG nem megy vissza, ugyhogy addig nem fogod tudni hordani a regi ruhaidat.
2017. ápr. 18. 11:00
 36/91 anonim ***** válasza:
80%
35.os vagyok, vagy pedig ugy jarsz, hogy fogysz a szoptatassal, en 15 kg ot fogytam, szules elotti M- es ruhataramat XS - esre kelkett cserelni.
2017. ápr. 18. 11:03
 37/91 anonim ***** válasza:
91%

Honnan tudod, hogy mekkora ruha kell szülés után?

Én se vagyok egy nagy vásárlós. Pénz lenne rá, de a vásárlást se szeretem, meg inkább koltom másra a ruhára szánt pénzt, de két hosszú kismamanadrágom és egy két halász még nekem is volt. Azért van egy minimum, amit tartani kell, én úgy gondolom.

2017. ápr. 18. 11:09
 38/91 anonim ***** válasza:
70%

35.! Igen végülis úgy is lehet értelmezni, de azt írta, hogy egyébként van sok szép ruhája, "aljai" - majd utánra akar kérni a párjától.

De addig sem kellene igénytelennek lennie. Pláne, ha írtunk is alternatívákat. Valahol ő is tudja, hogy igénytelen, mondjuk az is lehet, hogy egy világvégi faluban él és ott tök elfogadott a tracaság, amivel igazából nincs is gond.

De számtalan holmi van, amit a terhesség előtt/alatt/után lehet hordani. De ha neki az normális, hogy mackó nacihoz kardigánt vesz, akkor Ámen, hordja. De utána jön ide pár hónap múlva, hogy nem tetszem a férjemnek, meg nem tud nőként nézni rám, stb, mint hogy időnként visszatérő kérdések sokasága olvasható itt.

2017. ápr. 18. 11:09
 39/91 anonim ***** válasza:
33%
bocsi, 34.-es kérdezőnek szántam :)
2017. ápr. 18. 11:10
 40/91 anonim ***** válasza:
40%
Borzalmasan nézhetsz ki így. Meg van a véleményem az ilyen kismamákról.
2017. ápr. 18. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!