Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tűnök igénytelennek ha...

Nem tűnök igénytelennek ha terhességem alatt végig melegítő nadrágban vagyok?

Figyelt kérdés
Felūlre persze csinosan öltözök de egy állapot miatt nem akarok kūlön kismama ruhákat beszerezni.Ha megszūltem ugyanugy rendes nacikat fogok hordani abból leszűrhetik hogy ez csak ideiglenes nem?
2017. ápr. 18. 09:16
 61/91 A kérdező kommentje:
na nekem ebből annyira elegem van hogy mert az orvos mintha ők istenek lennének ugy beszélnek sokan róluk meg annyira beképzeltek.Egy szerelő,varró stb azt nem istenititek az is az embereken segit.Tul sokat képzelnek magukrol az orvosok oké komoly felelősségteljes a munkájuk nagy az elvárás felèjūk de hűvösek,būszkék és kimértek.Majd felveszek nekik báliruhát nem mit tesz értem?elvégzi a munkáját amiér sok pénzt kap oké tisztelettudó vagyok velūk meg alapból mindenkivel illedelmesen viselkedek.Nagy szó hogy orvos hát sz...le magasról az orvost.
2017. ápr. 18. 23:36
 62/91 anonim ***** válasza:
81%

Az a benyomásom, hogy kissebbségi vagy, de akár igen, akár nem, ritka buta, igénytelen nőszemély, aki csak sorra potyogtatja a kölköket, akiket családiból akar fölnevelni, miközben nadrágra sem telik, meg fogamzásgátlóra sem. A férjed "jó" fizetése is csak neked lehet jó, mert az igényeid a béka segge alatt vannak, a semmitől meg ez is több.

De tudod mit, jól csinálod, ne is vegyél másik ruhát, amíg a melegítőd le nem rohad\feslik rólad.

2017. ápr. 18. 23:47
 63/91 anonim ***** válasza:
28%

Ezen ne akadj ki, elmondom honnan jon. Korhazban dolgozok, es tudod kik azok, akik kioltoznek az orvoshoz ? Az idosek. 70-80-90 eves betegek.

Azert, mert regen az orvos hatalmas presztizs szakma volt. Eleve keves volt beloluk, nem ugy, mint most , hogy felveszik Pistiket is ha a szuloknek van penze, aztan 15 ev alatt esetleg elvegzi az egyetemet ( nem a szakorvos kepzest , az meg 10 ev ).

Ezert maradt ez fent, hogy kioltozni az orvoshoz. De ha szetnezel a rendeloben tenyleg csak az idosek teszik, ertsd tajo, nyakkendo, a nokon kosztum, bluz.

Viszon melegitoben menni eleve gaz, mar a hazbol kilepni is. En a kutyakhoz jarok melegitobe, meg a sarki boltba is farmert veszek.

2017. ápr. 18. 23:50
 64/91 anonim ***** válasza:
20%
Most mar en is kamunak vagy romanak gondollak. Bar felenk meg a roma kismamak is normalisan oltoznek, ha a szomszed varosba mennek...
2017. ápr. 19. 06:44
 65/91 anonim ***** válasza:
94%
Amúgy nem gáz...ha híradós vagy és deréktól lefelé nem látszol csak a csini kardigánod :D
2017. ápr. 19. 07:56
 66/91 anonim ***** válasza:
90%
Miért hiszi mindenki azt beképzeltnek, aki sokat tanult, életeket ment és munka közben nem áll le bratyizni az ilyen stílusban megnyilvánuló emberekkel, mint te?
2017. ápr. 19. 09:30
 67/91 anonim ***** válasza:
26%
Mert teli van komplexusokkal..
2017. ápr. 19. 09:43
 68/91 anonim ***** válasza:
13%
Szulj otthon!
2017. ápr. 19. 09:51
 69/91 anonim ***** válasza:
0%
Az otthonszülés nem olyan egyszerű dolog ám... Nem TB támogatott, ezért sokkal drágább, mintha bemenne az ember az ügyeletre. (plusz két hét alatt már nem nagyon lehet lepapírozni) Persze lehet "titokban" úgy alakítani, de gondolom akkor azért lennének szankciók. Bocsi, off vége.
2017. ápr. 19. 09:55
 70/91 anonim ***** válasza:
90%

En csak azert javasoltam neki az otthonszulest, mert olyan kedvesen nyilatkozott az orvosokrol;)

A bali ruha es a mackonadrag kozott van atmenet.

2017. ápr. 19. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!