Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tűnök igénytelennek ha...

Nem tűnök igénytelennek ha terhességem alatt végig melegítő nadrágban vagyok?

Figyelt kérdés
Felūlre persze csinosan öltözök de egy állapot miatt nem akarok kūlön kismama ruhákat beszerezni.Ha megszūltem ugyanugy rendes nacikat fogok hordani abból leszűrhetik hogy ez csak ideiglenes nem?
2017. ápr. 18. 09:16
 11/91 anonim ***** válasza:
33%
6-os vagyok. Ismerek egy anyukat , a baba klubba jart terhesen vegig melegitoben. ( ertelemszeruen az idosebbik gyerekkel) Hat, eleg igenytelen volt.
2017. ápr. 18. 09:36
 12/91 anonim ***** válasza:
57%
Én is has bandázst vettem, kb 3000 ft, így végig tudtam hordani a farmerjeimet és a szövetnadrágokat is.
2017. ápr. 18. 09:38
 13/91 A kérdező kommentje:
Nem dolgoztam előtte szóval így táppénzem sincs meg egyéb juttatások sem.Páromat nem akarom nyaggatni vele hogy vegyen nekem melegítőben is jó.
2017. ápr. 18. 09:38
 14/91 anonim ***** válasza:
67%
De vegulis milyen a "felulre csinosan oltozkodok"?
2017. ápr. 18. 09:39
 15/91 anonim ***** válasza:
58%
Piacon 1000+ egy hosszabb vagy bővebb csinosabb felső, kínaiban nagyon max 2000, legging 1000/db..
2017. ápr. 18. 09:41
 16/91 anonim ***** válasza:
82%

"Páromat nem akarom nyaggatni vele hogy vegyen nekem"

Nem a közös gyereketeket várjátok? Nincs közös kassza?

Majd a pelenkával meg a popsikrémmel is "nyaggatni" kell? Meg a szülés után a bimbóvédő krémért is pl? Vagy inkább szenvedsz majd???

Hogy vállalhattok így gyereket?

De ha neki megfelel, hogy igénytelenül öltözik a terhes párja, akkor maradj melegítőben végig, mert kényelmes...

2017. ápr. 18. 09:43
 17/91 anonim ***** válasza:
69%
Senki se fogja leszurni ennyibol, hogy ez ideiglenes allapot. Inkabb azt, hogy igenytelen vagy. Oke, ertem, hogy te igy gondolod, de teny es valo, hogy nem nyujthatsz egy esztetikus latvanyt a leirtak alapjan. Biztosan nem venne a parod nyaggatasnak, ha csinos akarnal maradni, mert ezeket a tunikat leggingsel utana is tudod hordani, pont hogy nem ideiglenes ruhazat.
2017. ápr. 18. 09:44
 18/91 anonim ***** válasza:
80%
Hat ha 1-2 db terhes nadrag beszerzesenek osszege is nagy kiadas, akkor talan nem kellett volna felelotlenul vedekezes nelkul szexelni!...
2017. ápr. 18. 09:44
 19/91 anonim ***** válasza:
91%

Úgy érted, hogy legalább fél éven á kizárólag melegítőnadrágban lennél? Színházban, közértben, családi eseményen és mindenhol?

Nem, ebből csak azt szűrhetik le, hogy topis vagy. 2 db kismamanadrág megvásárlása akkora tétel nem lehet, ha gyereket is vállalsz.

2017. ápr. 18. 09:54
 20/91 anonim ***** válasza:
91%

Megkérdezted egyáltalán a párodat arról, hogy vehetnétek-e? Vagy azt mondja, hogy jól van az ahogy van, mert a fogához veri a garast?

Szerintem álljatok meg egy gyereknél.

2017. ápr. 18. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!