Nem tűnök igénytelennek ha terhességem alatt végig melegítő nadrágban vagyok?
Jo kilatasok a gyerekneveleshez. Es ha otthagy a kedves parod?
Mibol tartod el a gyereket?
Ugy latszik gumira sem telt ...
Azert a valaszolok abbahagyhatnak ezt a kofa-stilust. Milyen jogon kerdeztek ilyeneket? Viselkedjetek mar, nem a bolhapiacon vagytok. Irjatok le a valaszt a kerdesre es lapozni tovabb.
Szoval a valasz: igen, sajnos igenytelen. Es nem szurik le az emberek, hogy ideiglenes, mert kismama cuccokat is lehet kapni, aki kismama, az sincs folyton melegitoben, tehat ha abban vagy egy nem illo helyen (mozi, kavezo, orvos) akkor konnyen hihetik, hogy ez a stilusod.
Terhesség alatt még úgy 10x minimum kiábrándul a párod a látvány miatt, sajnos.
Másrészről pedig utána meg hiába kéred, azt se tudod, milyen alakod lesz. Akkorra meg már kérsz és kapsz? De most nem? Ja értem, a gyermekágyi+gyes+családi kombóból majd fut rá? Most még nem? Szomorú :(
De, igénytelennek tűnsz. Én végig cica nadrágban és tunikákban voltam, mindig mindenki mondta, hogy milyen csinos vagyok mindig. Nagyon jól esett. Pedig a kényelem volt a fő szempont. 1-2 leggings vagy 1 kismama farmer nem egy nagy beruházás. Attól, hogy terhes vagy nem kell slamposan öltözködni. Párodat nem zavarja?
És ne vásárolj előre szülés utánra. Nem tudhatod, hogy hogyan változik meg a tested. Én pl sokkal vékonyabb vagyok, mint terhesség előtt (sajnos betegség miatt is), és kb semmi nem jó rám a régi ruhatáramból. Én is vettem úgy ruhát terhesen, hogy ó majd jó lesz ha megszültem. Persze, 3szor férnék bele.
"A csinos felsőre ugy gondolok hogy egy szép kardigán vagy hosszúujjú de hétköznapi csak szépállapotuak"
melegítő nadrághoz? KARDIGÁN?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!