Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Nem tűnök igénytelennek ha...

Nem tűnök igénytelennek ha terhességem alatt végig melegítő nadrágban vagyok?

Figyelt kérdés
Felūlre persze csinosan öltözök de egy állapot miatt nem akarok kūlön kismama ruhákat beszerezni.Ha megszūltem ugyanugy rendes nacikat fogok hordani abból leszűrhetik hogy ez csak ideiglenes nem?
2017. ápr. 18. 09:16
 21/91 anonim ***** válasza:
77%

Jo kilatasok a gyerekneveleshez. Es ha otthagy a kedves parod?

Mibol tartod el a gyereket?

Ugy latszik gumira sem telt ...

2017. ápr. 18. 09:57
 22/91 A kérdező kommentje:
Gyönyörű aljaim vannak,szoknyák,ilyen nadrág olyan nadrág.Meg ha kérek tőle nadrágot terhesség utánra kérem őket direkt amiket most nem tudok felvenni mert abból sem volt így terhességem alatt beszereztünk sok sok nadrágot szülés utánra.Azt gondolom nem számit most mit hordok mert terhes vagyok de utána nagyon csinos leszek.A csinos felsőre ugy gondolok hogy egy szép kardigán vagy hosszúujjú de hétköznapi csak szépállapotuak.Nem alkalmi ruhákra gondoltam hétköznapi de szépek.
2017. ápr. 18. 09:59
 23/91 anonim ***** válasza:
50%

Azert a valaszolok abbahagyhatnak ezt a kofa-stilust. Milyen jogon kerdeztek ilyeneket? Viselkedjetek mar, nem a bolhapiacon vagytok. Irjatok le a valaszt a kerdesre es lapozni tovabb.

Szoval a valasz: igen, sajnos igenytelen. Es nem szurik le az emberek, hogy ideiglenes, mert kismama cuccokat is lehet kapni, aki kismama, az sincs folyton melegitoben, tehat ha abban vagy egy nem illo helyen (mozi, kavezo, orvos) akkor konnyen hihetik, hogy ez a stilusod.

2017. ápr. 18. 10:02
 24/91 anonim ***** válasza:
78%
Melegítő alsóhoz kardigán? Ne égess ki, kérlek..
2017. ápr. 18. 10:02
 25/91 anonim ***** válasza:
86%
Kérdező, te nem "kérsz" nadrágot a pasidtól. A közös gyereketeket várod, így nem külön kérés számodra az alkalomhoz és az állapotodnak megfelelő ruházat, hanem ALAPVETŐ dolog.
2017. ápr. 18. 10:03
 26/91 anonim ***** válasza:
77%

Terhesség alatt még úgy 10x minimum kiábrándul a párod a látvány miatt, sajnos.

Másrészről pedig utána meg hiába kéred, azt se tudod, milyen alakod lesz. Akkorra meg már kérsz és kapsz? De most nem? Ja értem, a gyermekágyi+gyes+családi kombóból majd fut rá? Most még nem? Szomorú :(

2017. ápr. 18. 10:07
 27/91 anonim ***** válasza:
78%
Ha 26 válasz után is magadat és minket győzködsz, akkor minek írtad ki a akérdést? Vagy kamu...
2017. ápr. 18. 10:09
 28/91 anonim ***** válasza:
88%
Én leggingseket vettem,egyetlen kismama farmerom van,sose fogom felvenni mert nem bírom elviselni.A leggingset szülés után is tudom hordani tunikával illetve ha vissza nyertem az alakom bármilyen felsővel szinte.Melegitő naci mindenhova....nem vagyok ítélkező típus de ha valami akkor ez igénytelenség ha tényleg mindenhova abban mész.Olyan olcsón lehet kapni nadrágokat,nem is kell sok belőle,én sem vagyok nádszál vékony de egy sötét színű jol megválasztott leggings illősebb mint egy melegítő :)
2017. ápr. 18. 10:10
 29/91 anonim ***** válasza:
66%

De, igénytelennek tűnsz. Én végig cica nadrágban és tunikákban voltam, mindig mindenki mondta, hogy milyen csinos vagyok mindig. Nagyon jól esett. Pedig a kényelem volt a fő szempont. 1-2 leggings vagy 1 kismama farmer nem egy nagy beruházás. Attól, hogy terhes vagy nem kell slamposan öltözködni. Párodat nem zavarja?

És ne vásárolj előre szülés utánra. Nem tudhatod, hogy hogyan változik meg a tested. Én pl sokkal vékonyabb vagyok, mint terhesség előtt (sajnos betegség miatt is), és kb semmi nem jó rám a régi ruhatáramból. Én is vettem úgy ruhát terhesen, hogy ó majd jó lesz ha megszültem. Persze, 3szor férnék bele.

2017. ápr. 18. 10:14
 30/91 anonim ***** válasza:
62%

"A csinos felsőre ugy gondolok hogy egy szép kardigán vagy hosszúujjú de hétköznapi csak szépállapotuak"

melegítő nadrághoz? KARDIGÁN?

2017. ápr. 18. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!