Ti mit tennétek ebben a helyzetben?
20 éves vagyok, a barátommal 14 hónapja vagyunk együtt. Kb 10 hónapja mióta szexuális életet élünk fogamzásgátlót szedek. Mindennap beszedtem, nem voltam beteg vagy olyan dolog ami csökkentené a hatását.
Teherbe estem most vagyok 9.hétben.
A barátom mellettem áll teljes mértékben. A szüleinknek elmondtuk, az szülei mivel tudják hogy gyógyszert szedek mellettünk állnak ès felajánlották a segítségüket. Az én szüleimmel sajnos nehezebb a dolog, mivel külön vannak két külön választ kaptunk. Abban egyet értenek hogy nem akartuk es tettünk is érte, viszont egyikük abortuszt mondta egyből másikuk teljesen elzárkózik a segítségtől is.
Mind a ketten iskolába járunk ez az utolsó évünk (szakmán).
Mindig is abortusz ellenes voltam, de nem tudnánk neki úgymond semmit adni a szereteten kívül csak szülők segítségével.
Attól félek még hogy abortusz után lelkiekben összetörnék vagy esetleg nem lehet többé gyerekem, szeretnék gyereket de nem most csak ha mar biztos a háttér és minden más.
Ti mit tennétek?
En egyre inkább sajnos az abortusz felé hajlok nem akarok rosszat a gyerekemnek es lehet így lenne neki a legjobb. :(
Na látom az abortuszkedvelők már ideértek..végül is igen, nekik nem kell gyereket nevelni, mert kikapartatták...
Én megtartanám,mivel képtelen lennék elvenni az életét, főleg úgy hogy a leendő nagyszülők is felajánlották a segítséget.
# 16: Én nem fogok ítélkezni, sem lepontozni, de azért pár dolgot célszerű tisztázni...
Minden bántó szándék nélkül, de bizonyára tisztában vagy azzal, hogy az intézetis gyerekek/fiatalok körében elég gyakori a deviáns viselkedés. Te magad írod, hogy nem éppen megfelelően választottál társat. Abszolút becsülendő, hogy a helyzetből a lehető legjobbat hoztad ki, te valószínűleg a jég hátán is megéltél volna, hiszen ebben nőttél fel - de a kérdező nem valószínű, hogy ugyanilyen közegből jött, és hogy 20 évesen készen áll arra, hogy megküzdjön egy sereg nehézséggel.
Azt is tegyük hozzá, hogy neked abban a helyzetben gondolom nem sok realitása volt, hogy mondjuk 2-3 három évvel később majd rendezett körülmények között vállalj gyermeket. A kérdezőnek meg van. Szóval sok szempontból nagyon más a helyzetetek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!