Milyen színű babakocsit vegyek?
Nekünk zöld van. Mi se tudtuk, hogy fiú lesz-e vagy lány. Kéket nem akartam, se rózsaszínt. Valami uniszexet inkább. Bordó, barna... végül kiválasztottunk egy szép zöldet, és azt vettük meg, de már csak akkor mikor megszületett a kislányunk. Nem bántam meg. Azóta a 2. babánk is megérkezett, ő is lány lett, de ha lesz egy fiunk... :D neki is jó lesz. :D
Megnéztem a keresőben, azt a babakocsit amit írtál. Szerintem bármelyik jó, kivéve a bordós rózsaszínt. Bár nekem az is nagyon tetszik, csak az kifejezetten kislányos. Úgy nem tudod megcsinálni, hogy kinézed és csak akkor veszed meg mikor már megvan a pici?
a lap alján találod a színválasztékot, szerintem sok unisex színű van közte! Én is innen választok, habár én tudom hogy kisfiú lesz, de szeretnék még majd később kistesót aki lány is lehet....
Szia, mi is Kunert Vip kocsit vettünk. A miénk piros-fekete. Ez pont jó :) Jelenleg kislányt várunk, de azért vettünk piros-feketét, mert ha a következő kisfiú lesz, neki is megfelel majd.
Én tudom ezt a színt ajánlani, élőben is szép:
Ezek közül a K04. Nekünk ez van.
Boldog babavárást!
34 hetes kismama
Szia!
Mi nem vettünk babakocsit,még ráérünk.Jó a kérdésed mert a mi babánk sem mutatja a nemét és lehet úgy járunk majd mint ti is,hogy választani kell a színek közül.Én narancs és fekete ,narancs-szürke vagy pedig piros -kéket választanák.Jó babavárást és könnyü szülést kívánok neked 20h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!