Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen színű babakocsit vegyek?

Milyen színű babakocsit vegyek?

Figyelt kérdés
Nem tudták megmondani,hogy kislányom vagy kisfiam lesz e.De szeretném megvenni a babámnak a babakocsit.Milyen színűt vegyek?
2010. máj. 8. 16:46
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Nekünk zöld van. Mi se tudtuk, hogy fiú lesz-e vagy lány. Kéket nem akartam, se rózsaszínt. Valami uniszexet inkább. Bordó, barna... végül kiválasztottunk egy szép zöldet, és azt vettük meg, de már csak akkor mikor megszületett a kislányunk. Nem bántam meg. Azóta a 2. babánk is megérkezett, ő is lány lett, de ha lesz egy fiunk... :D neki is jó lesz. :D

Megnéztem a keresőben, azt a babakocsit amit írtál. Szerintem bármelyik jó, kivéve a bordós rózsaszínt. Bár nekem az is nagyon tetszik, csak az kifejezetten kislányos. Úgy nem tudod megcsinálni, hogy kinézed és csak akkor veszed meg mikor már megvan a pici?

2010. máj. 8. 17:58
 12/18 anonim ***** válasza:

Ezek szerintem mind jó színűek:

[link]

[link]

[link]

Bergon babakocsit nézték esetleg? Azok is hasonlóak:

[link]

2010. máj. 8. 18:18
 13/18 anonim ***** válasza:

[link]

a lap alján találod a színválasztékot, szerintem sok unisex színű van közte! Én is innen választok, habár én tudom hogy kisfiú lesz, de szeretnék még majd később kistesót aki lány is lehet....

2010. máj. 8. 19:36
 14/18 anonim ***** válasza:

[link]

Szerintem ez is jó szín.

2010. máj. 8. 21:06
 15/18 anonim ***** válasza:

Szia, mi is Kunert Vip kocsit vettünk. A miénk piros-fekete. Ez pont jó :) Jelenleg kislányt várunk, de azért vettünk piros-feketét, mert ha a következő kisfiú lesz, neki is megfelel majd.

Én tudom ezt a színt ajánlani, élőben is szép:

[link]

Ezek közül a K04. Nekünk ez van.

Boldog babavárást!

34 hetes kismama

2010. máj. 8. 21:15
 16/18 anonim ***** válasza:
nekünk baby merc agat lux van acél-tégla színben.
2010. máj. 9. 09:03
 17/18 anonim ***** válasza:
47%

Szia!

Mi nem vettünk babakocsit,még ráérünk.Jó a kérdésed mert a mi babánk sem mutatja a nemét és lehet úgy járunk majd mint ti is,hogy választani kell a színek közül.Én narancs és fekete ,narancs-szürke vagy pedig piros -kéket választanák.Jó babavárást és könnyü szülést kívánok neked 20h km

2010. máj. 9. 10:22
 18/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.
2010. máj. 9. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!