Milyen babakocsit vegyek ha a következő szempontokat vesszük figyelembe?
- mózes, sport és autósülés (1 vázra)
- nagyobb kerék, falusi környezet, BKV-ni tömeg közlekedni, lépcsőzni nem fogok vagy csak kísérettel
- első kereket azért lehessen bolygósítani
- Paugeot 206 csomagtartóba beférjen
- két irányból tolható
- téli baba, de szeretnénk ha több gyermeket kibírna
- max. 100 - 120 ezer Forintot gondoltunk beruházni
szia nekünk jané nomad babakocsink van.
Egy link:
Orange színben Jané nomad rebel
mózes+hordozó egy vázra rakható, de csak egy irányba tolható. nagyméretű kerekei, bolygosítható elől és hátul fékezhető.
Amiket írtatok, nem megfordítható a tolókarjuk.
Bajtek, Kunert, Bergon, Retrus -ezek olyasmik,amit a kérdező írt.
Bár szerintem nincs olyan, ami minden feltételnek megfelelne, én hetek óta keresem az igazit, de valamiről le kell mondani.
Falusi környezetbe nem jó az, aminek kisebbek az első kerekei, azok is legyenek nagyok, szerintem még olyan áron is, hogy esetleg nem bolygósítható. Hagyományos nagy kerekű mózeses-hordozós kocsik is vannak még :)
Szia! Nekünk is pont ezek voltak a szempontok, kivéve a falusi környezet. Mi ilyet vettünk 80.000 Ft-ért a bippa kft.-nél.
A tolókar nem átfordítható, viszont a vázravalókat két irányból tudod feltenni.
Nekünk a kis Ford Fiesta csomagtartójába úgy befér a váza, hogy rá még egy nagy bőrönd is ráfér, vagy a mózes is összecsukva, vagy a sportrész is. Mindenképpen autóval menjetek próbálni, hogy befér e, mert a méretek csalókák!
32 hkm
Még annyi, hogy a csomagtartóba úgy fér be a váz, ha legalább az egyik nagy hátsó kereket levesszük. De olyan könnyen ki-be pattintható, hogy nyugodtan mindkét kerék levételével kényelmesen elfér alul, lapra csukva.
Nézd meg a csomagtartót, a hátsó ülés egy bizonyos szöget zár be, ami a csomagtérből veszi el a helyet, így nekünk pl. a nagykerekűeknek semmi esélyük nem volt :o( Ez is nagykerekű, de csak a hátsó, ráadásul pumpálható, így nem ráz annyira.
Előző voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!