Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen babakocsit vegyek ha a...

Milyen babakocsit vegyek ha a következő szempontokat vesszük figyelembe?

Figyelt kérdés

- mózes, sport és autósülés (1 vázra)

- nagyobb kerék, falusi környezet, BKV-ni tömeg közlekedni, lépcsőzni nem fogok vagy csak kísérettel

- első kereket azért lehessen bolygósítani

- Paugeot 206 csomagtartóba beférjen

- két irányból tolható

- téli baba, de szeretnénk ha több gyermeket kibírna

- max. 100 - 120 ezer Forintot gondoltunk beruházni

2009. okt. 7. 17:17
 1/9 anonim ***** válasza:

[link]

Valami ilyesmire gondoltál?

2009. okt. 7. 17:58
 2/9 anonim ***** válasza:

szia nekünk jané nomad babakocsink van.

Egy link:

[link]

Orange színben Jané nomad rebel

mózes+hordozó egy vázra rakható, de csak egy irányba tolható. nagyméretű kerekei, bolygosítható elől és hátul fékezhető.

2009. okt. 7. 18:44
 3/9 anonim ***** válasza:
Quinny Buzz vagy Bugaboo Cameleon- nagy kerek hatul ,elso bolygosithato Maxi Cosi hordozo/autosulessel.Nekem van mind a 2 es nagyon jok!
2009. okt. 7. 18:57
 4/9 anonim ***** válasza:

Amiket írtatok, nem megfordítható a tolókarjuk.

Bajtek, Kunert, Bergon, Retrus -ezek olyasmik,amit a kérdező írt.

Bár szerintem nincs olyan, ami minden feltételnek megfelelne, én hetek óta keresem az igazit, de valamiről le kell mondani.

2009. okt. 8. 07:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Falusi környezetbe nem jó az, aminek kisebbek az első kerekei, azok is legyenek nagyok, szerintem még olyan áron is, hogy esetleg nem bolygósítható. Hagyományos nagy kerekű mózeses-hordozós kocsik is vannak még :)

[link]

2009. okt. 8. 07:20
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia! Nekünk is pont ezek voltak a szempontok, kivéve a falusi környezet. Mi ilyet vettünk 80.000 Ft-ért a bippa kft.-nél.

[link]

A tolókar nem átfordítható, viszont a vázravalókat két irányból tudod feltenni.

Nekünk a kis Ford Fiesta csomagtartójába úgy befér a váza, hogy rá még egy nagy bőrönd is ráfér, vagy a mózes is összecsukva, vagy a sportrész is. Mindenképpen autóval menjetek próbálni, hogy befér e, mert a méretek csalókák!

32 hkm

2009. okt. 8. 09:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Még annyi, hogy a csomagtartóba úgy fér be a váz, ha legalább az egyik nagy hátsó kereket levesszük. De olyan könnyen ki-be pattintható, hogy nyugodtan mindkét kerék levételével kényelmesen elfér alul, lapra csukva.

Nézd meg a csomagtartót, a hátsó ülés egy bizonyos szöget zár be, ami a csomagtérből veszi el a helyet, így nekünk pl. a nagykerekűeknek semmi esélyük nem volt :o( Ez is nagykerekű, de csak a hátsó, ráadásul pumpálható, így nem ráz annyira.

Előző voltam.

2009. okt. 8. 09:12
 8/9 anonim ***** válasza:
A Bugaboo-nak megfordithato a tolokarja...
2009. okt. 8. 14:00
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Nekem is egyre inkább úgy tűnik, hogy valamiről le kell mondanunk (valószínűleg a 2 irányból tolhatóságról v. bolygós elsőkerekekről) ha bele akarunk férni a 100 - 120 ezerbe.
2009. okt. 8. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!