Milyen babakocsit vegyek? Görgős kerekőt vagy simát?
Figyelt kérdés
csak azért mert én már probáltam mindkettőt csak tolni de nekem a görgőset nehezebben lehetett egyenes uton tolni mint a másikat!Nekem a sima kerekő jobb tolni fordulni sem rosz vele igaz emelni kell de nekem könyű.Viszont amit nemtudok az az hogy mikor picike a baba és emelgetem a kocsit hát vigyázni kell felne kelljen vagy beneüsse a fejét?vagy nehéz emelni ha gyerek van benne?2009. máj. 25. 16:53
1/2 anonim 

válasza:

Nekem az 1. babámnál bolygókerekű babakocsim volt. Nagyon nem szerttem, mert sosem arra ment, amerre én szerettem volna. A másik 3 gyereknél az egyetlen kikötésem az volt, hogy a babakocsinak nagy kereke legyen. Igaz, picit meg kell emelni irányváltoztatáskor, de azt a baba meg sem érzi. Mi egy vidéki kisvárosban lakunk, itt nincs tömegközlekedés, viszont borzasztóan pocsékok a járdák. Ide igazán szuper a terepjáró-kerekű babakocsim, aminek nagyon jó a rugózása is. Rengeteget vagyunk úton és inkább elalszik a kocsiban, minthogy felébredne benne, a fejét még sosem ütötte be, persze nem megyek vele mont az őrült. Normál tempóval nem fog történni semmi baja a babának.
2/2 anonim 

válasza:

sima ,nagy kereküt.Jobb ,pláne nem sima uton,meg télen a latyakba!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!