Gyakorló anyukák milyen babakocsit vegyek? Peg Perego GT3? (bővebben lent)
Szia!Nekünk nem ilyen a babakocsink,de jónak tűnik.Egy problémám lenne vele,hogy csak majdnem vízszintesig dönthető a háttámla.Azt írták(utánanéztem),hogy lehet kapni hozzá mózest.Ha kemény a mózes(mármint nem csak anyagból áll),és be lehet rögzíteni a babakocsiba,akkor simán megvenném ezt a modellt.Egy újszülöttnek azért mindenféleképpen kell a vízszintes fekvő rész.
Még keresgélek a neten,ha találok valami szimpi kocsit,belinkelem neked!
Szép napot!
Nekem 2 fiam van,de fejből most nem tudom,melyik az a babakocsi,amit emlitettél!
De nagyon gondold meg,melyiket veszed,mert nagyon megkönnyithatei és megnehezitheti az életedet!Ne legyen nagy,mert nem férsz be vele a boltokba,nem tudod felrakni a villamosra,az autó csomagtartójába ha beteszed,más nem fér be,családi házban,vagy bérházban laktok,mert a családi házhoz jó a nagy kerék/könnyen tolható/,a bérházban viszont ha netalán elromlik a lift,nem könnyü felcipelni az emeltre.
Nekem most egy szétszedhetős Pierre Cardin-om van,de nagyon ráfáztam,mert nem tudok villamosra szállni,az autóban alig fér el/normális nagyságú csomagtér mellett/,szélesek a hátsó kerekei,az ovóda ajtaján nem férek be vele,szóval...........
Nagyon gondold meg,minél kissebb,annál jobb.Gondolom tavaszi-nyári baba lesz,tehát nagyon nem kell bebugyolálni az első hónapokban.
Jó gondolkodást,és babavárást,sok egészséget kívánok!
09:55 az előző vagyok
Nekem van hozzá mózes,de ha beletettem a kcsit,egyből sirt már pár naposan.Sokkal nyugodtabb volt a hordozóban.
A mózest mindössze 2x használtam,:(
[link] ez a befutó(nagy kerekek,aránylag könnyű,vízszintesig dönthető,és nem utolsó sorban nem horribilis az ára).
De írd be a google-ba,hogy babakocsi,és már szemezgethetsz is(van,ahonnan házhoz is szállítják,bár jobb személyesen megnézni,illetve belepróbálni az autó csomagtartójába).
Remélem valamit tudtam segíteni!Mégegyszer szép napot és jó keresgélést!
az utolsó linkeltem újra :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!