Használ valaki TAKO babakocsit, mik a vélemények? Bővebben lent.
Tako Drifter, Tako Fast Rider, Tako Rapid és Tako Shaft ki melyiket használja vagy vette és a kerekén a küllő fém-e?? Láttam őket a pelika babaáruház oldalán és tetszettek nagyon.
27h kismami
Szia!Mi Tako Driftert vettünk a legújabb tipusút,nekünk nagyon tetszik,van hozzá sok tartozék,felfújhatós kerekü.
A küllö azt mondja a férjem hogy erős erős müanyag,de szerinte nincs is szükség a fém küllőkre.Használni még nem használtuk,mert májusra várjuk a kislányunkat,de már alig várom hogy sétálgassunk vele!31hetes kismami
Sziasztok!
Brendonban szerintem nem forgalmaznak Tako-t.
Egyébként nagyon jó minőségű kocsi, mi 2003-ban vettünk Tako Natalia-t, annak fémküllős pumpás kerekei vannak. És azóta sem adtam el, mert a huzata is jól bírta a 2 éves használatot, nem szívta ki a nap, pedig nagyon sokat sétáltunk (napi 10 km min.). Épp a napokban kerültek kezembe a padláson az alkatrészei, még mindig olyan, mint új korában.
Én imádtam. Szerintem Te sem fogsz csalódni benne.
Szia!
Mi is Tako Driftert vettünk, de még nem próbáltuk, április végére vagyunk kiírva. Mi Miskolcon vettük, előtte nézegettem másfajtákat is, de amikor elmentünk, hogy bevásároljunk babucinak, a férjem első látásra beleszeretett ebbe. Rá se nézett a többire, úgyhogy ezt vettük. Jónak tünik, erős, stabil, nagy fekvőfelülettel, fújható kerekekkel, és a férjem szerint nagyon vagyány a felnije.
Köszönöm a válaszokat, aranyosak vagytok. :)
A Brendonba nem lehet kapni már ott is voltam.
Szia!
Az első babakocsink Tako volt. A márkáját nem tudom. Én nagyon szerettem. Az leszámítva, hogy egy batár nagy kocsi.
Mi több mint 2 éve vettük a Kenguru Goldban.
szia! nekünk is TAKO kocsink van,sötét-világoskék huzatú és egy álom.kb 5éves lehet,pontosan nem tudom,mert ajándékba kaptuk használtan.Kisfiam 15hós,82 cm,11kg és kényelmes neki még mindig.de mostmár,hogy jön a jó idő,átalakítom sportkocsivá,így a lába lelóghat a lábtartóra,már próbálta,tetszett neki.Szeretem,hogy felfújható,nagy kerekei vannak.könnyű irányítani a rossz utakon is.a bevásárló kosarába sok minden belefér.hosszú sétákhoz is jó,kényelmes mamának-babának.még annyit,hogy a huzata nagyon masszív és jó anyagú,nem susogós,mint mondjuk a Graconak.Mi minden nap használjuk legalább 1 órát,és meg se kottyan neki.a huzatot nem szívja meg a nap,olyan erős,masszív anyag.nem látszik rajta a használat és könnyű kimosni,tisztán tartani is,ami szintén egy szempont a kocsiknál.van esernyő kocsink is,de az 1ftot nem ér.sajnos abból nem sikerült még jót találnom.De a TAKO nagyon jó választás.
jó egészséget Nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!