Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Divatos sport babakocsit...

Divatos sport babakocsit szeretnék, Quinny Zapp-ról vélemények, vagy más?

Figyelt kérdés
legyen picire csukható. köszi
2010. ápr. 11. 22:31
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
A Zapp jó, csak elég átlagos a mérete, tehát ha nagyobb a babád, nem biztos, hogy jó választás, illetve nem lehet dönteni egyáltalán, ha elalszik esetleg a baba benne. De szaladósnak úgy, hogy amúgy gyalogol a baba és csak adott esetben ül bele, jó.
2010. ápr. 11. 22:35
 2/18 anonim ***** válasza:
Szerintem is kicsi a baba nem tud benne jót aludni... [link] nekem ilyen van én imádom most is csak olyat vennék aminek bolygókerekei van!De te tudod mire akarod használni tömegközlekedés én ezeket is szertem.. [link]
2010. ápr. 12. 05:24
 3/18 A kérdező kommentje:
1 éves a fiam, arra kellene hogy a kocsiból kivegyük ha hirtelen kell. Köszi a linkeket, csak az a bajom, hogy azok a kocsik nem divatosak :-(
2010. ápr. 12. 07:57
 4/18 anonim ***** válasza:
Nekünk espiro magic 4 van:-) Nagyon jó, szeretem, mert könnyű. Az előző kocsim graco volt 15kg! Azt hittem a szemem kifolyik amikor megemeltem gyerekkel együtt(23kg)Zöld színű a "verdánk", és szerintem csuda jó:-) 1 hátránya van, kicsi a bevásárló kosár:-(
2010. ápr. 12. 08:07
 5/18 anonim ***** válasza:
a divan nem mindig =a jó minőséggel és praktikussággal!
2010. ápr. 12. 08:22
 6/18 anonim ***** válasza:

Én ezeket ajánlanám, nagyon trendik és most nagyon jó áron vannak a Brendonban, főleg a második éri meg nagyon:

[link]

[link]

2010. ápr. 17. 20:08
 7/18 anonim ***** válasza:

Bocsi, a második ez lenne (csak rosszul linkeltem):

[link]

2010. ápr. 17. 20:09
 8/18 Bea24 ***** válasza:
36%
219.000Ft??????????? Jesszusom, ez egy kissé durva. Miből van a váza? Aranyból? Ha sznob Vagy, biztosan ilyet veszel.
2010. ápr. 17. 20:38
 9/18 anonim ***** válasza:

Bugaboo bee a modern szülők babakocsija:

[link]

2010. ápr. 17. 20:54
 10/18 A kérdező kommentje:
köszi, de hát azért sajnos ennyi pénzem nincs, amúgy is csak használtban gondolkodok
2010. ápr. 17. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!