Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Divatos sport babakocsit...

Divatos sport babakocsit szeretnék, Quinny Zapp-ról vélemények, vagy más?

Figyelt kérdés
legyen picire csukható. köszi
2010. ápr. 11. 22:31
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Még jó hogy megéri! Már rohanok is és veszek kettőt (csak mert megéri)! :)
2010. ápr. 17. 23:47
 12/18 anonim ***** válasza:
65%

Nem is azért küldtem a linkeket, csak kicsit meglepődtem, hogy azokat a tök jó kis kocsikat, amiket linkeltek az elején nem elég 'divatosak' :S Hát ezekkel biztos fel lehet vágni.

Mi 35-ért vettünk egy használt bergon babakocsit, tudom, hogy nem a legnagyobb divat, de ennek volt a legnagyobb a fekvőfelülete, strapabíró, kislányom 1,5 éves már 2 telet is kihúztunk vele, és semmi baja. Szaladgálósnak (kocsiból kikapkodni) meg csak egy tök olcsót vettünk, és sztm bőven elég.

Nekem a gyereket szokták dícsérni, hogy milyen szép, nem a babakocsit :O És ez sokkal jobb érzés :):):)

2010. ápr. 18. 08:21
 13/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a véleményedet kedves utolsó, örülök, hogy neked a babádat dícsérik, ugyanúgy mint minden más gyereket, de nem ezt kérdeztem.

Valószínűleg te azon anyák sorát gyarapítod,akik nem sajnálnak magukra költeni 10 ezreket (ruha, fodrász, műköröm stb), de a gyereket meg a leggagyibb utánzatba, vagy kínai mínőségtelenbe ültetik vagy járatják én igenis szeretném, ha a gyerekem nem csak szép ruhákban járna hanem jó babakocsiban is lenne, miért baj ez? Gondolom ti sem trabanttal jártok, pedog az is kényelmes lehet és még a gyereked is szép abban is

2010. ápr. 18. 23:00
 14/18 anonim ***** válasza:
41%

Ó, nem, rosszul gondolod!

Nem 10 ezreket, 100 ezreket költök magamra, meg étterembe járunk állandóan, a gyereknek tényleg csak a legszükségesebbeket veszem meg, ruhát is csak ritkán, ha már nagyon lóg rajta, enni is csak annyit adok neki, amennyit nagyon muszáj, mert hát az is sokba kerül, és csak nem fogom magamtól elvonni azt a pénzt.

A trabant nem elég divatos, a férjemnek mercije, nekem bmw-m van.

Te se vagy 100-as. De nagyon ügyes, hogy így látatlanban, ismeretlenben meg tudod mondani, hogy milyen vagyok.

De szerintem a divatos babakocsikeresgéléssel jobban összeegyeztethető a műkörmös, fodrás, kozmetikus, stb.

Azért mert nincs több százerzres divatos babakocsija a gyerekemnek, ebből leszűrted, hogy magamra költöm a pénzt és nem a gyerekemre. Hát gratulálok!!

Akkor szerintem velem együtt nagyon sok ilyen gáz anyuka van, akik nem vesznek drága babakocsit, akkor azokra mind rálehet húzni, hogy nem ad meg a gyerekének a lehetőségeihez képest mindent!

Egyébként nem feltétlenül csak a drága 'divatos' babakocsik a legjobbak SŐT!!

Nézd meg a bergon kifejezetten egy jó kocsi, azért választottuk.

Na, de nem veled fogok ezen vitatkozni, mert vitatkozni, csak észben velem egy szinten álló, értelmes emberekkel szoktam.

További szép napot Neked! :)

2010. ápr. 19. 08:03
 15/18 A kérdező kommentje:

köszönöm a hosszú eszmefuttatást!

inkább nem is reagálok rá, mert valóban nem vagyok a szinteden

legyen annyi elég, hogy kérdeztem valamit, te pedig nem tudsz normálisan válaszolni, ennyi, ezért kár ide járnod.

neked is szép napot!

2010. ápr. 19. 08:50
 16/18 anonim ***** válasza:
74%
Kérdező,te nagyon durva vagy. Kaptál egy csomó ötletet meg választ az egyik válaszolótól, és ilyen csúnyán leosztod? Segíteni akart neked, te meg leszólod? Ismered? Tudsz róla valamit? Milyen alapon ítélkezel bárki felett? Egyébként a válaszaiból ítélve kifejezetten segítőkésznek és intelligensnek tűnik. Ezt rólad nem merném állítani, sajnos(:
2010. ápr. 19. 20:46
 17/18 A kérdező kommentje:
na még egy tökéleteske....
2010. ápr. 20. 09:29
 18/18 anonim ***** válasza:
Szeretnél még zappot?
2010. jún. 13. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!