Használtok pierre cardin ps 647 babakocsit? Vélemények?
Szia!
Nekem nem pont ez a típusú Pierre Cardin kocsim van, de azért adok pár tippet, hogy mire figyelj a vásárlásnál a Pierre Cardin kocsiknál:
- ha megfordítod a tolókart és a baba feléd néz, tudsz-e normálisan lépni? (a miénknél ilyenkor totyogni lehet csak! NAGYON KÉNYELMETLEN ÍGY TOLNI!!!)
- ha az ülés fekvőhelyzetben van, akkor is tudsz-e lentre pakolni? (mert a miénkbe ilyenkor nagyon pici hely van pakolni és amikor a kislányom aludt néha bizony nem tudtam a táskámat betenni oda!)
De egyébként jók a Pierre Cardin babakocsink. A miénk a 694-es típús és már 15 hónapja "bírja a strapát"... Csupán a fenti dolgok miatt vagyok egy kicsit elégedetlen vele...
Remélem segítettem :-)
15 hós baba anyukája
Szia!
Igaz az én kisfiam már 18hónapos és kb.1éve vettünk p.k sport babakocsit,nem tudom láttad már olyan aminek mint egy csáp a tolókarja!a típus száma nem jut eszembe!
Szóval rettenesen rosszul döntöttünk a férjemmel!Nagyon elégedetlen vagyok vele!Az ülörésze nem kemény hanem cak a szivacs,megereszkedett és szétszakadt!az elsö 4kereke ami bolygó kerék állandóan olajozásra szorul mert mindig nyikorog!Sokszor irányíthatatlan!Szóval ha tehetném vennék másikat és ezt a kukába hajítanám!De bízom benne a kisfiam hamarosan babakocsi nélkül is meglesz!:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!