Milyen színű babakocsit vegyek?
Figyelt kérdés
Nem tudták megmondani,hogy kislányom vagy kisfiam lesz e.De szeretném megvenni a babámnak a babakocsit.Milyen színűt vegyek?2010. máj. 8. 16:46
1/18 anonim válasza:
Az nem ugy van hogy milyen szinü babakocsit vegyek...egyáltalán milyen márka,tipuson már gondolkodtál?
2/18 anonim válasza:
Nekünk szürke,a fekvő rész fehér.De szerintem tök mindegy,én láttam már piros kocsiban fiút,kékben lányt...
3/18 anonim válasza:
Kislányom van, szeretem rózsaszínbe öltöztetni, de van fehér, sárga, kék, szóval mindenféle ruhája. A babkocsink is kék, nem lesz a babának semmi baja sem tőle. Inkább arra figyelj, hogy kielégítse az igényeiteket. Én ott rontottam el, hogy nem átfordítható a fogantyú... Ezzel érdemes törődni, nem a színnel... szerintem ;)
4/18 A kérdező kommentje:
kunert vip babakocsit szeretnék venni.
2010. máj. 8. 16:56
5/18 anonim válasza:
Szerintem valami szép árnyalatú zöldet:-) Az abszolút uniszex szín.
(Bár mi csokibarnát vettünk és lányunk lesz.Viszont a következő lehet,h fiú:-P )
Üdv! 38 hetes km
6/18 anonim válasza:
Szia
Nekünk kék színű babakocsink volt.
Fehér-kék kockás mintával variálva.
Egy fiú, és egy lány gyerekünk van, sztem mindkettőnek megfelelő volt.
7/18 anonim válasza:
Én ha most vennék babakocsit zöldet vennék!Aminek a tetejét lehet cserélgetni. ( hordozó...)
Ja és csak háromkerekűt vennék.Nekem van 3 és 4 kerekű is, de csak a 3-t venném!
8/18 anonim válasza:
Én is unisex színt akartam........így választottunk nagyon szép sárga babakocsit a Kislányunknak.
Jól elszúrtuk..........nem győzök szaladni a babakocsival a bogárkák elől :-)
Szóval nem tudom milyen színűt válassz, de ne citromsárgát.
9/18 anonim válasza:
10/18 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!