Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen babakocsit vegyek?

Milyen babakocsit vegyek?

Figyelt kérdés

CAM comby family-ről, Neonato multisportról mi a véleményetek?

[link]

[link]

2009. júl. 30. 13:57
 1/9 anonim ***** válasza:
A CAM váz nagyon könnyű és praktikus, ez biztos, viszont az autós hordozója nem tartozik az ajánlott hordozók közé, igy azt én például nagyon nem javaslom nektek. A Neonato-t nem ismerem.
2009. júl. 30. 14:02
 2/9 anonim ***** válasza:
51%
Én nem venném meg egyiket sem,mert azt leszámítva hogy drága,de a kis kerekei miatt eléggé pattogós kocsik,én láttam párszor mikor mikor divatből megveszik a 200 ezres tévéálványra hasonlító kocsit,és szegény gyereket,nagy lelkesen tolják,vagy macskakövön vagy egyenetlen talajon,hát szegény babát szó szernt sejnálom annyira rászkódik,itt a közelünkben,van egy kismama,akinek ilyen Cam kocsija van,de a játszótéren az enyhe kavicsos részen meg küzd vele. Meg is bánta hogy megvette.Én nagy kerekű kocsit vettem,az kényelmes,van hozzá hordozó,mózes,ha jobban bele gondolsz,ha már jár akkor elég egy esernyőre csukható amivel neked is könnyebb mászkálni,én is így jártam az elsőnél.a lányon 1.5 éves koráig elfogyasztottunk 3 babakocsit. :)
2009. júl. 30. 14:12
 3/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a véleményeteket. Egyébként a hordozójával mi a baj?
2009. júl. 30. 14:29
 4/9 anonim ***** válasza:

Szerintem is túl picik a kerekek, és marha drága. Én Bergon-t vettem. Nálam a fő szempont az volt hogy amig a babának babakocsi kell, addig szolgálja ki. Nem akarok évente újat venni. Ehhez képest szerintem nagyon profit vettem, már többen is dícsérték hogy nagyon tuti. Ja és csak 40 ezer Ft volt.

Szerintem nézz itt is körül: www.katibababolt.hu.

2009. júl. 30. 15:03
 5/9 anonim ***** válasza:

Most lehet, hogy lehurrognak, de szerintem a hordozó szuper, mert van a tetején egy kis kar, amit lehet forgatni, ezáltal a cipelésnél a kar nem csavarodik ki, és könnyű.

)Nekem Apollo shopperem van, és csak jót mondhatok róla. Már 2 gyereket kiszolgált előttem. Lapra csukható egy mozdulattal, és igen könnyű.8,5kg. bár 2004-es modell, de még a huzata mindig nincs kibolyhozódva, és nem napszivta.Egy baja van, a tolokar nem állitható magasságú max 175cm magas anyukáknak).

A barátnőmnek neonatoja van, és nagyon szereti. Bár csak betonon tolja. Egy mozdulattal összecsukható a sportrésszel együtt. Szintén könnyű.

2009. júl. 31. 08:45
 6/9 anonim ***** válasza:
A CAM hordozóval csak annyi a baj, hogy az ADAC teszteken megbukott, azaz a nem biztonságos kategóriába tartozik (autóban).
2009. júl. 31. 08:51
 7/9 anonim ***** válasza:

Én is bergont vettem és szintén a katibaba boltban. Nálam fontos szempont volt hogy vízszintesig fektethető legyen, elég tágas, mert a többi babakocsi idővel szűk lesz, főleg hogy télre kell hogy jól be tudjam bugyolálni a babát, illetve hogy azért a jövö télre is kelleni fog, így mi sem akarunk újat venni. Nagyon szupi! Nálunk a súlya nem volt fontos, mert nem kell lépcsőznöm vele.

Mi ilyet (első babakocsi) vettünk (csak más színben)

[link]

2009. júl. 31. 09:11
 8/9 A kérdező kommentje:
És egyébként a Neonato hordozója is megbukott a teszten?
2009. júl. 31. 15:40
 9/9 anonim ***** válasza:

Hol láttátok, hogy megbukott a teszten? Én semmi erre utaló cikket nem találtam a neten. És egyáltalán melyik évben? Akkor ha megbukott, hogyan kaphatja meg a

"ECE R 44/03 európai szabványnak megfelelő" címet? És szerintetek egy olyan multicég, aki 1969óta gyárt az rosszabb eredményekkel bír, mint az a magyar, aki 2001 márciusában dobta először piacra a termékét? Az vitathatatlan, hogy "B.." termékek jó áron vannak.

2009. júl. 31. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!