Milyen babakocsit vegyek?
Figyelt kérdés
Tágas, strapabíró kocsit szeretnék. Jót, minél alacsonyabb áron. Milyen márkában bízhatok, hol vehetem meg? Bp-i vagyok, 20 hetes.2009. dec. 10. 20:53
2/24 anonim válasza:
Mi innen vettük, tényleg strapabíró és tágas. Sok kiegészítővel. de mivel masszív is, ezért nem a lakótelepre ajánlom, ha esetleg cipelni kell
3/24 anonim válasza:
4/24 anonim válasza:
van aki megtud venni egy babakocsit manapság 120eerért?!
5/24 anonim válasza:
Szerintem a Pier Cardin elég masszív, tágas és jó az ára is.
6/24 anonim válasza:
a második vagyok,amit mi vettünk 37.000 forint volt és az országban ingyen házhoz szállítják.
7/24 anonim válasza:
20;58as neked is ajánlom figyelmedbe a második hszemet, mert ugyanazt a babkocsit mutatom én is, csak olcsóbban:-))
8/24 anonim válasza:
20:56-os
"tikotiko" marha jóóóóóóóóó
Nektek ilyen van?strapabíró?
9/24 anonim válasza:
Még pár hét múlva fogjuk csak használni, de nagyon masszív.Nem nyeklik-nyuklik.Nem bolygókerekű, de nekünk nem is kellett olyan.
10/24 anonim válasza:
az egyik válaszoló irta a www.babaholmiolcson.hu oldalt. Mi mindent!! Tényleg mindent!!! onnan vettünk. elmentünk egyszer személyesen, körülnéztünk, majd legközelebb két autóval érkeztünk és a kiságytól kezdve a pelenkáig, cumisüvegig, kisruháig, mindent megvettünk. és nagyon meg vagyunk elégedve minden termékkel. minőségi, szép cuccok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!