Milyen babakocsit vegyek?
Kell-e buszra emelni, lépcsőzni. Az autó csomagtartója tágas, majd a férjem beteszi(többnyire ő vezet). Számított a bevásárló kosár mérete is, és hogy legyen a kar átfordítható és állítható.(170magas vagyok, a párom 190). Újszülött kortól szeretném használni, mert ugye tavaszi baba.
Amit a kismamák ajánlottak valóban jó árban vannak, tetszenek is, csak azt nem látom, hogy a kar állítható-e. Persze, akkor derül ki, hogy ez valóban fontos-e, amikor kipróbáltuk.
A Brendonban eláttam: [link]
a Vaterán meg ezt:
Megnézítek? Mi a véleményetek?
A Brendonos is nagyon szép, de még vehetsz hozzá egy pár dolgot+túl világos, ha ilyen színben szeretnéd, az első latyakos idő után már nem lesz ilyen.
A vateráshoz minden van, a Lengyel babakocsikról eddig nagyon sok jót hallottam, kislánynak is tök jó, nem koszolódik annyira és full extrás, bár nem tudom, hogy állítható e a tolókar magassága.
Szia!
Én 27hetes vagyok,szntén kocsivásárlás előtt.sokflé nézelődtem már,de nekem is a bergonon akadt meg a szemem,és elmentünk a nagykerbe,ha jól emlékszem autósüléssel eggyütt volt 66 ezer.millió féle színben.ott jártál már esetleg?érdemes megnézni,az ázsia center mellett van egy nagy áruházban.amúgy a védőnőm azt javasolta,várjam meg a januárt,mert mindenhol nagy leárazások lesznek,babacuccoknál is.tehát én várok még pár hetet a vásárlással.:)jó babaárást!
Köszi. Nagyon türelmetlen vagyok már:), de hogy a januárt meg kellene várni, azon én is gondolkoztam. 2 éve a H§M-ben fantasztikusan szép dolgokat vettem az öcsém gyerekeinek 70%-os kedvezménnyel.
Meg fogjuk nézni a boltot amit ajánlottál.
Neked is boldog babavárást és sikeres vásárlást!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!