Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Milyen babakocsit vegyek?

Milyen babakocsit vegyek?

Figyelt kérdés
Tágas, strapabíró kocsit szeretnék. Jót, minél alacsonyabb áron. Milyen márkában bízhatok, hol vehetem meg? Bp-i vagyok, 20 hetes.
2009. dec. 10. 20:53
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
21;14 es, neked is írom, hogy azt a babkocsit, én 10.000 forinttal olcsóbban vettem. MÉg mindig második vagyok.
2009. dec. 10. 21:16
 12/24 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat. Nem számítottam rá, hogy ilyen gyorsan írtok. Épp a Brendon ajánlatát néztem. Ami ott tetszett az 85.000 ft. Hálás vagyok.
2009. dec. 10. 22:34
 13/24 A kérdező kommentje:
Kislányunk lesz. (Remélem hihetek a szonográfusnak::))
2009. dec. 10. 22:44
 14/24 anonim ***** válasza:
Olyat vegyél a mi a szempontoknak megfelel: kell-e buszra/villamosra emelni, lépcsőzni? Autó csomagtartójába fogjátok-e rakni? Nekem számított a bevásárló kosár mérete. Bolygósítható legyen a kereke. A kar átfordítható-e? Használható-e újszülött kortól, mert sajna nem mindegyiket lehet. A brendonban nagyon drágák vannak, persze nem mondom... szépek. Viszont használtan ne vegyél, 2x is megszívtam, gyorsan eladtam és inkább újat vettem, jó áron(ott ahol az előttem szólók is ajánlják).
2009. dec. 10. 22:48
 15/24 A kérdező kommentje:

Kell-e buszra emelni, lépcsőzni. Az autó csomagtartója tágas, majd a férjem beteszi(többnyire ő vezet). Számított a bevásárló kosár mérete is, és hogy legyen a kar átfordítható és állítható.(170magas vagyok, a párom 190). Újszülött kortól szeretném használni, mert ugye tavaszi baba.

Amit a kismamák ajánlottak valóban jó árban vannak, tetszenek is, csak azt nem látom, hogy a kar állítható-e. Persze, akkor derül ki, hogy ez valóban fontos-e, amikor kipróbáltuk.

A Brendonban eláttam: [link]

a Vaterán meg ezt:

[link]

Megnézítek? Mi a véleményetek?

2009. dec. 11. 00:17
 16/24 anonim ***** válasza:
100%

A Brendonos is nagyon szép, de még vehetsz hozzá egy pár dolgot+túl világos, ha ilyen színben szeretnéd, az első latyakos idő után már nem lesz ilyen.

A vateráshoz minden van, a Lengyel babakocsikról eddig nagyon sok jót hallottam, kislánynak is tök jó, nem koszolódik annyira és full extrás, bár nem tudom, hogy állítható e a tolókar magassága.

2009. dec. 11. 06:24
 17/24 anonim ***** válasza:
100%
Én a Brendonost a teszveszen 20.000-ért vettem "használtan". Mutattam a rokonoknak,de nem hitték el, hogy már használta valaki annyira újszerű. Tökéletes, hibátlan és szerintem még szebb is a színe. Én a helyedben még nézelődnék, nem kell elkapkodni a vásárlást. Én kb 3 hetet fordítottam erre, figyeltem az akciókat, mindent elolvastam, mindennek tudtam már hozzávetőlegesen az árát és vártam. Megérte, pár héten belül meghirdették a mi városunkban azt a babakocsit amit én szerttem volna, így nem is kellett messzire mennünk érte. Azóta már mindent megvettem szintén a neten potom pénzért és nem bántam meg!:)
2009. dec. 11. 10:54
 18/24 A kérdező kommentje:
Köszi szépen. A szívem a lengyel kocsihoz húz. Azt gondolom, hogy ha tényleg jó minőségű, akkor akár majd egy öcsikének is jó lesz ez a szürke-pink összeállítás. A férjemnek nagyon fáj, hogy nem engedhetjük el magunkat, mert szorítanak az anyagiak (engem nem zavarna, szerintem ettől még vidám és nagyon boldog lehet egy kisgyerek!), neki említeni se merem, hogy "esetleg használtat".
2009. dec. 11. 14:57
 19/24 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 27hetes vagyok,szntén kocsivásárlás előtt.sokflé nézelődtem már,de nekem is a bergonon akadt meg a szemem,és elmentünk a nagykerbe,ha jól emlékszem autósüléssel eggyütt volt 66 ezer.millió féle színben.ott jártál már esetleg?érdemes megnézni,az ázsia center mellett van egy nagy áruházban.amúgy a védőnőm azt javasolta,várjam meg a januárt,mert mindenhol nagy leárazások lesznek,babacuccoknál is.tehát én várok még pár hetet a vásárlással.:)jó babaárást!

2009. dec. 11. 19:05
 20/24 A kérdező kommentje:

Köszi. Nagyon türelmetlen vagyok már:), de hogy a januárt meg kellene várni, azon én is gondolkoztam. 2 éve a H§M-ben fantasztikusan szép dolgokat vettem az öcsém gyerekeinek 70%-os kedvezménnyel.

Meg fogjuk nézni a boltot amit ajánlottál.

Neked is boldog babavárást és sikeres vásárlást!:)

2009. dec. 11. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!