Kombinált vizsgálatom pozitív lett, mind három szindrómára rossz eredményt kaptam, a legrosszabb az Edwards szindróma 1:141?
Magzatvíz vizsgálatot javasoltak,nagyon félek 25éves vagyok,első baba.Tapasztalat valakinek?Nagyon reménykedem,hogy semmi baja,de mi van ha mégis?Nagyon félek ettől az egésztől.
12H4N
7-es vagyok, nekem is a Bajcsy-ban csinálták a mintavételt, idén (nagyon kedves volt mindenki egyébként). Nem kellett beutaló, vittem a kombinált teszt eredményét, az elég volt.
De ha felhívod őket elmondanak mindent, és nagyon hamar fogadtak is.
Szia,nekem 10-en volt biopsziam a bajcsyban.Eloszor csak beszelgetes es ultrahang van,ott megnez a doki es az alapjan eldontik szukseg van-e a vizsgalatra vagy sem,ha igen kapsz isopontot.
Nekunk 7re kellett beballagni,10korul csinaltak meg 4kor engedtek haza?addig szobaban kellett pihenni.
Maga a vizsgalat kb 3perc volt,nem volt kellemes erzes,de tul lehet elni,az ott dolgozok kedvesek,szuras kozben vegig nesueltek hozzam es terwltek a figyelmem.
Nekunk a down lett 1:85hoz
Tegnap hivtuk oket,azt mobdta a holgy ,hogy jhetre varhato eredmeny.
Ha nem tartanad meg a beteg babat erdemes megcsinaltatni a vizsgalatot.
Szurkolok,hogy minden rendben legyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!