Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kombinált vizsgálatom pozitív...

Kombinált vizsgálatom pozitív lett, mind három szindrómára rossz eredményt kaptam, a legrosszabb az Edwards szindróma 1:141?

Figyelt kérdés

Magzatvíz vizsgálatot javasoltak,nagyon félek 25éves vagyok,első baba.Tapasztalat valakinek?Nagyon reménykedem,hogy semmi baja,de mi van ha mégis?Nagyon félek ettől az egésztől.

12H4N

2017. jan. 14. 12:22
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
53%
Lehet, hülyeséget kérdezek, de nem lehet megismételni ezt a vizsgálatot? Csak mert nem tévedhetetlen, és valaki felvetette, hogy korán vették le a vért.
2017. jan. 15. 23:25
 32/49 anonim ***** válasza:
61%

Én vetettem fel, s tuti nagyon sokat számít, mikor veszik le.

Akinek nem pontos a ciklusa, vagy később fogant, stb., annál vehetik le nem jó időben.

Beleszámít még, szóval ront rajta az anya kora, túlsúly, lombik volt-e.

Javítanak a jó vér értékek, méretek.

2017. jan. 16. 06:00
 33/49 anonim ***** válasza:
57%

En irtam tegnap este, h koran vettek le, mert irta a kerdezo elotte, h 10 hetesen vettek vert.

Ha 2 hettel kesobb veszik le, a papp-a valoszinu mar magasabb lett volna, amivel a kockazati ertekek is sokat javultak volna.

Meg az sem mindegy, h ki meri le a tarkoredot, milyen gepen.

Egy ilyen kombinalt tesztnek csak akkor van ertelme ha pl. istenhegyi, czeizel intezet szintű helyen csinaljak, jo időben.

Amugy tevesen adhat fals pozotiv ill. fals negativ eredmenyt.

2017. jan. 16. 08:40
 34/49 anonim ***** válasza:
57%

Eleve ugyanazon a napon kéne levenni a vért, amikor az UH-t csinálják.

Én nem magánklinikára járok, mégis így csinálták (egy napon a vérvétel és az UH), és meglehetősen profinak tűnt az UH berendezés meg a doki is.

Így ez nem pontos eredmény, de a tarkóredő akkor is vastagnak tűnik.

2017. jan. 16. 09:33
 35/49 anonim ***** válasza:
61%

En megprobalnek csinaltatni meg most a het elejen egy ujabb kombinalt tesztet egy profi helyen ha a penztarcam engedi.

Mert ez sajnos 35ezer ft korul van, de rengeteg minden apro jelet is megneznek ilyenkor, amit sztk intezetben nem igazan.

Plusz valosabb kepet kapna a kerdező vermarkerekről is.

Csak valoszinu mar nem lenne hely, mert ezeken a helyeken 3 hettel elobb kell időpontot kerni.

Ha amnio vagy cvs mellett dontene a kerdezo, a bajcsy korhazat ajanlom.

Vagy fizetosben az istenhegyit, es itt sokkal hamarabb van eredmeny.

2017. jan. 16. 10:13
 36/49 A kérdező kommentje:
Én Győrben a Kyncs-nél csináltattam mert azt ajánlotta a nőgyógyász,35ft volt akkor lehet nem volt jó ötlet?itt ez az előírás:10-11héten vérvétel,12-13héten uh,így igazították az időpontot is.Van ahol mondjuk 13hetesen is csinálnak kombinált tesztet?
2017. jan. 16. 11:11
 37/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm,hogy ilyen segítőkészek vagytok.
2017. jan. 16. 11:12
 38/49 anonim ***** válasza:
100%

Bar nem ismerem azt a helyet, mert en Bp.-i vagyok, de akkor gondolom megbizhato hely es jo szakember vizsgalt meg.

A vervetl reszt en sem ertem.

Nekem is nyaron picit rossz volt a kombinalt tesztem, de ezt most nem reszletezem es nagyon sok kulfoldi oldalt is elolvastam es ott is mindenhol azt irtak h a tarkoredo mereskor van a vervetel is.

En nem szeretnelek rabeszelni semmire, de en ilyen helyzetben meg csinaltatnam a hasba szurast.

Ha bajcsy-ban vagy istenhegyin csinaltatnad, mibden rendben lesz.

Ha neha elo is fordul emiatt veteles, az nem ezeken a helyeken tortenik.

Barhogy is dontesz, drukkolok h rendben legyetek a babaval :-)

2017. jan. 16. 12:18
 39/49 A kérdező kommentje:
Köszönöm,és esetleg azt nem tudnád megmondani,hogy ha nem a bajcsy-ba szól a beutaló úgy fogadnak-e?fizetős?
2017. jan. 16. 12:36
 40/49 anonim ***** válasza:
73%

A bajcsy ingyenes es szerintem kell kifejezetten oda beutalo.

Eloszor genetikai tanacsadas van majd adnak idopontot a beavatkozasra.

Ezt az orvosodtol kene megerdeklodnod, h tud-e beutalot adni oda.

Az istenhegyin a mehlepeny mintavetel 60ezer korul van es azt mar a 12.hettol meg tudod csinaltatni, egybol fogadnak is, es par nap alatt van eredmeny.

Magzatviz mintavetel 16-17 hettol van es tobb het az eredmeny.

2017. jan. 16. 15:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!